2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مرغ رو میجوشونی بیست دقه

آبش رو خالی میکنی دوباره آب میگیری روش، بعد مرغ رو با پودر گردو، نمک، رب انار، زعفران (شکر در صورت تمایل) میزاری بپزه

شعله رو کم میکنی ک قشنگ روغن گردو بیاد بالا

هرچی بیشتر طول بکشه خوشمزه تر

ردو چرخ کرده رو با پیاز یکم تفت میدی  با رب انار نمک میریزی بعد ک تفت دادی اب بریزی بزار  بچوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله رو کم کن بزار دو ساعتی بگذره بعد ی قالب یخ بنداز توش که روغن پس بده درشو بزار س چهار اعتی باشعله کم بچوشه گوشتشم ختیاری مرغ بریزی یا گوشت یا اردک من خودم با مرغ بیشتر میپسندم پیاز سرخ کرده هم میتونی بریری 

تیکر بارداری نیست .

نمیدونم اصلش چجوریه ولی من اینطوری میپزم:مرغ رو سرخ میکنم بعد پیاز ی کوچولو تفت میدم و گردو رو میریزم و بازم ی کم تفت میدم بعدشم رب انار اضافه میکنم و مرغ و آب و نمک میریزم زیرشو کم میکنم و میذارم جا بیوفته با رب انار ترش یا ملس بدون شکر درست میکنم

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

این شیوه خاص منه

گردو رو سه بار چرخ میکنم بعد یه تفت کوچیک میدم

پیاز رو هم چرخ می کنم بعد گردو ... گردو و پیاز چرخ شده رو باهم میذارم می پزه...بعد از یه ساعت و نیم تا دو ساعت مرغ رو هم بهش اضافه میکنم وقتی مرغ پخت رب انار ... شعله کم تا کامل روغن بندازه ... می تونی هر از گاهی هم تیکه های یخ بندازی توش تا بیشتر روغن بندازه ... فوق العاده میشه و پر روغن بدون اینکه یه قطره روغن بهش اضافه کنم

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

گردو تو چرخ گوشت یا غذا ساز اینقدر بزن تا بچسبه به هم. یه پیازم رنده کن. با گردو قاطی کن. بعد با روغن خیلی کم تفتشون بده. در حدی که بوی گردو بلند شه. یه کم رنگش تیره شه. بعد اب یخ یخ به اندازه یه کاسه بریز. بزار جوش بیاد بعد زیرش کم کم کن یا بزار رو بخاری در حدی که روغن گردو دربیاد. من معمولا شب میزارم صبح برش میدارم. بعدم گوشت چرخ کرده رو پیاز رنده میکنی توش ادویه میزنی قل قلیش میکنی و سرخشون میکنی. بعد گوشتا رو میندازی تو فسنجون. من معمولا دو قاشق رب اناز سه قاشق شکر میزنم. اینو یواش یواش اضافه کن که طعم دلخواهش رو بگیره. توجه هم کن چون اب بخار میشه شیرینتر میشه در نهایت. پس خیلی شیرین نکن. بعدم میزاری قشنگ آبش تموم شه و غلیظ شه خورشت. یه قاشق سرخالی کم هم نمک بزن

اول مرغ رو میجوشونی بیست دقه آبش رو خالی میکنی دوباره آب میگیری روش، بعد مرغ رو با پودر گردو، نمک، ...

یعنی مرغ سرخ نمی کنی مگه میشه

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن