2777
2789
عنوان

خانومهایی که خودتون درآمد دارید...

758 بازدید | 81 پست

درآمداتونو چیکار میکنید؟ب همسرتون کمک میکنین؟چطوری مدیریت میکنین؟

من هنوز تو عقدم.حقوقمو تقریبا دارم هرماه جهیزیه میخرم

از همسرم یکم پول میگیرم.

ولی اونقدری نیست که بتونم شبیه قبل خرج کنم.قبلا مثلا لباسهای خیلی خوب و کیف و کفشای خوب میگرفتم.یا ژل تزریق میکردم و لیزر میرفتمو اینا.و بجز یه تیکه طلا هیچی پس انداز نکردم.

ولی از وقتی که جهیزیه میخرم دیگه نتونستم ب خوردم برسم.

الانم میرم خونه اقوام شوهرم همون قبلیای خیلی خوبو میپوشم درصورتی که همسرم تیپ خیلی معمولی ای داره و لباسای خوبشو هم من گرفتم واسش.

حرصم میگیره که اونا فکر کنن این لباسا و سرووضع خوبو همسرم برام تهیه کرده.میخوام از این ب بعد که رفتم پیششون خیلی معمولی باشم.آخه همسرم پوز وسایلای خوب منو ب اونا میده

و اینکه میخوام دیگه جهیزیه نخرم و ب خودم برسم

ولی از طرفی دلم واس بابام میسوزه خیلی دستش خالیه.همیشه بهش میگم غصه نخور من از شما انتظاری ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای جهیزیه از پول خودت خرج کن.  و اینکه خودتون و همسرتون درآمدتون برابره؟؟

همسرم از درآمدش ب من چیزی نمیگه

هرموقع پول بخوام دویست سیصد تومنی میده

خوب پوشیدن وقتی ذاتی باشه دیگه مهم نیست کی تهیه اش کرده و اینکه اگر معمولی شدین همسرتون هم دیگه معمو ...

آره

قبل از عقدم میگفت کیف میکنم لباسات خوبن

اما الان بخوام خرید کنم منو میبره پایین شهر

همیشه مسخرم میکنه میگه تو گرون میخری لوازماتو

تا الان ازش نپرسیدی چقدر درآمد داره؟؟ وقتی درامدشو نمیدونی چطوری توقع داری بیشتر بهت پول بده؟

نمیگه بهم

هردفعه یجوری میپیچونه منو

اونقدر درآمد داره که واس خودش گوشی پنج تومن خریده هفته پیش و یه وسیله پزشکی یک تومن واس مامانش خریده

خسیس بازی درمیاره که🙄 تو فقط به فکر خانوادت باش ببرش برات لباس بخره ، اخلاقشو ببین کامل چطوره

بروم 

میگم مغازه هایی که قبلا خرید میکردمو بردم نمیخره میگه زشتن و فلان و اینا همش پول کرایه شونو میکشن رو جنسا و اینا

بعد منو میبره پایین شهر خرید

یه چیزیم با دلخوری بخرم دیگه نمیپوشمش

نمیگه بهم هردفعه یجوری میپیچونه منو اونقدر درآمد داره که واس خودش گوشی پنج تومن خریده هفته پیش و ی ...

عشقم شاید حرفم به جوری تند باشه. 

ولی چطوری میخوای با کسی زندگی کنی که حتی درآمدش هم نمیگه بهت؟

نمیگه بهم هردفعه یجوری میپیچونه منو اونقدر درآمد داره که واس خودش گوشی پنج تومن خریده هفته پیش و ی ...

عزیزم مقام انسان بزرگتر از اونه که بخاطر لباس و حرف دیگران و مسائل مادی دچار مشکل بشه و احساس غم کنه ..از ظواهر فاصله بگیریم 💞

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂