2777
2789

زیارتت قبول 

التماس دعا خیلی دلتنگشم😭😭😭

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودت برا سلامتی خانوادت برا مریضا برا فقرا برای اجاره نشین ها برای اونایی که بچه ندارن و دلشون ب ...

چشم برای همه اینا دعا میکنم فقط برای خودم نمی‌دونم دقیقا چی بخوام 

چشم برای همه اینا دعا میکنم فقط برای خودم نمی‌دونم دقیقا چی بخوام

ببین حتی اگه به زبون هم نیاری خودش میدونه حاجتت چیه ته دلت چی میخوای 

دعا کن به خواسته هات برسی موفق بشی مانع نباشه سر راهت

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چشم شما رو دعا میکنم میشه یکم ایده بدید بعد از پانزده سال اومدم ولی چیزی به ذهنم نمیرسع هنگم

مرسی نفسم 

خیلی حس خوبیه 

هر چی توی ذهنت میرسه مثلا بگو آقا مریضا رو شفا بده. آقاجان منو و خانواده ام را از بلا دور کن .یا آقاجان به مردمان ایرانم سرزمینم سلامتی بده. آقا جان کاری کن که در زندگیم موفق بشم.

به خدا خیلی دلم میخاست الان جای شما باشم عشقم😥

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

زیارتت قبول باشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی دشمنان اسلام و سلامتی خودتون و خانواده و همه مردم و رفاه خودتون و مردم،عاقبت بخیری تمام مردم و خودت  ،خانه دار شدن تمام مستاجران ، برای شادی روح تمام درگذشتگان و پدر منم دعا کن 🙏برام دعا کن اونی باشم که خدا میخواد  برای عاقبت بخیری و سلامتی  دخترم و خانواده ام هم دعا کن ممنونم ازت ، برای خوشبختی خودت هم دعا کن  ان شاءالله همسری شایسته نصیبت بشه  برای خواهر منم دعا کن  🌹🌹🌹

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

زیارتت قبول باشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان و نابودی دشمنان اسلام و سلامتی خودتون و خانواده و ...

چشم حتما برای حاجت شما هم دعا می‌کنم 

ولی آنقدر ناراحتم دلم حتی ازدواج هم نیمخواد می‌خوام فقط برگردم خونه