2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشونی و بینی و چونه چرب میشه اما کناره بینیم از خشکی پوست میشه..

پوستت مختلطه عزیزم.مشاور فروش هستم.وقتی پوست مختلطه ما جنس پوست گونه رو ملاک قرار میدیم.جنس گونه هات چیه

هزینه خیلی زیاد نمیتونم اما شوینده و اسکراپ وتونر گرفتم ...

اره منم دلم میخواست ولی قیمتشون بالای ۱ تومن هست هر کدوم از کرماش ولی در حد معجزست  همون روتینو انجام بده خودش باعث میشه از مشکلات پوستی جلوگیری بشه روزی دوبار صورتتو با شوینده مخصوص نوع پوستت بشور و بعدش توتر بزن ارایش نکن ضد افتاب رو حتما بزن شبا هم قبل خواب باز صورتتو بشور و تونر بزن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
سفید اب رو چقد میشه نگه داشت  خراب نشه

کم کم استفاده کن که دو به شک نشی. 

ماندگاریش نمیدونم. ولی میتونی شب تو گلاب بخیسونیش فردا استفاده کنی. ی ریزشو بده مامانی خاهری که حروم نشه😂

خود سفیداب میشه نگه داشت . ولی خیس خوردشو نمیدونم. 

ژل ویتامین سی چه مارکی استفاده کردی

من پوستم روشنه استفاده نمیکنم ولی تعریف لافارر رو زیاد شنیدم باید خودت تست کنی ببینی چه مارکی بهت سازگاره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲