2777
2789
نشاسته گل با یکم گلاب قاطی کن  کم کم بریز ک شل نشه زیاد قبلش حتما صورتتو با شوینده بشور صابون ...

در ضمن ضدافتاب خیییییلی مهمه

اگه میخاین لک نیارین یا دارین لک درمان میکنین

حتما باید ضدافتاب بزنین هر روز  حتی توی خونه

خدایا شکرت ... ❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکراپ استفاده میکنم اما صورتم شفاف نیس میخام شفاف و روشن بسه

باید مرتب ماسک بزاری و روتینتم مرتب انجام بدی تا به پوست ایده ال برسی من یه بلاگر میشناسم المان زندگی میکنه از چندتا محصول المانی استفاده میکنه صورتش برق میزنه اینقدر خوب شده پوستش ارسال به ایرانم دارن منتها قیمتشون خیلی بالاست اگه دوس داری بهت پیجشو بدم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
واقعا؟

باگلسیرین وگلاب قلطی کن هته دوباربزن محشر

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من دلم میخادصورتم نث رویا افشارتو اینستابشه😭چشمای ابی فکشم تازه عمل کرده۰😁😁😁

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من قبلا ماسک پوست پرتقال و شیر میزدم پوستمو خیلی شفاف میکرد پوست پرتقالو خشک کردپ بعد پودرش کردم و با یکم شیر کم چرب حالت خمیری میشه رو پوست بزار و اروم ماساژ بده بعدش صورتو بشور این واسه من جواب داد ژل ویتامین سی هم پوستو روشن میکنه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲