2777
2789
عنوان

کیا کولونوسکوپی انجام دادن یا یه چیزی میدونن بیاان توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 37 پست
اییییی برامن ننوشتنبرااسی نوشتن من نمیدونستمچیه اندوسکپیو شنیدم اینو ن 

اخه دیدم تو خیلی پیگیری گفتم حتما مشکل تو هم هست🤣🤣🤣🤣🤣

اگه کلونسکوپی باشه که راحته چون هیچی متوجه نمیشه.اما اگه اندوسکوپیه ک خدا به دادش برسه.اون شلنگ رو بدون بیهوشی از طریق بینیت میکنن تو معدت.ولی اگه مشکل خاصی داشته باشی بیهوش میکنن در حالت عادی نه.من واس کلونسکوپی که رفته بودم اونجا یکی دونفر رو دیدم جیع میزدن یکیشون بیهوش هم شد

اخه دیدم تو خیلی پیگیری گفتم حتما مشکل تو هم هست🤣🤣🤣🤣🤣 اگه کلونسکوپی باشه که راحته چون هیچی متو ...

بیچاره پدرشوهرم هرهفته میره از داخل دهانه ک .اره نمیدونستم اچیه باید اسمشو میزاشتن کوندوسکپی 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش درد چیزی نمیاد

نه فقط بخاطر بیهوشی یکم سرگیجستکه که یه رب میشینی درست میشه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
نه فقط بخاطر بیهوشی یکم سرگیجستکه که یه رب میشینی درست میشه

پس اون برای معده دردش زیاده پدرشوهرم هروقت انجام میده ازحال میره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
پس اون برای معده دردش زیاده پدرشوهرم هروقت انجام میده ازحال میره

اره اندوسکوپی برای معدست که دردداره کلونوسکوپی با بیهوشیه اگه دوتاشو باهم انجام بدن هم اندوسکوپی هم کلونوسکوپی بخاطر بیهوشی هیچکدومو نمیفهمی

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
اره اندوسکوپی برای معدست که دردداره کلونوسکوپی با بیهوشیه اگه دوتاشو باهم انجام بدن هم اندوسکوپی هم ...

اهان