2777
2789
عنوان

کیا در مورد آیندشون یه فکر دیگه میکردن بعد ی چیز دیگه شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست
دوستان تو نی نی سایت میگن به هر چی فکر کنی جذب میشه و اتفاق میافته والا واسه ما برعکسه ناجذبه

دقیقا مال منم ناجذبه هر موقعه خدا ب هر چی فکر کردم برعکس شد مثلا دوستم خیلی ناراحتش بودم و میگفتم ازدواج نمیکنه و دیگه سنش گذشته بعد یهو با ی ادم ک کارمند بانک و از خودش کوچکتره داره ازدواج میکنه البته ن ک ناراحت باشما مثل خواهر بود برام ولی خوب تصورم ی چیز دیگه بود

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایگاهشون بهشت باشه انشاالله 💛🌻 بله متاسفانه سخته فوت عزیز و به شدت زندگی آدم رو تحت تاثیر قرار م ...

بهمچنین پدر شما عزیزم

من،فک میکردم خوشبخت ترین میشم،درسمو میخونم دانشگاهمومیرم،خانوادم بالاسرمن همیشه...ازدواج خوبی میکنم،ولی۱۱سالگی مادرو پدرم از هم جداشدن۱۶سالگی پدرمو ازدست دادم۱۹سالگی بهم تجاوز شدوبدبخت شدم،درسمو بااینکه دانشگاه قبول شدم نتونستم برم و ادامه بدم بخاطر روحیم...ازدواج کردم ولی با تموم محبتام در حقم بدیای زیادی کردن خانواده همسرم،هیچوقت احساس خوشحالی و خوشبختی نکردم و نمیکنم...

😭😭😭😭 دیگه برنامه ای نمونده خواهر 😭😭😭😂😂😂 همش گند خورد توش😂😂😂

وای من شغل همسرم خیلی خوب بود قبل کرونا بعد کرونا گند زده شد تو همه چیزش

من،فک میکردم خوشبخت ترین میشم،درسمو میخونم دانشگاهمومیرم،خانوادم بالاسرمن همیشه...ازدواج خوبی میکنم، ...

چ زندگی سختی داشتی گلم منم زندگی سختی داشتم متاسفانه

خیلی خیلی مختصرو مفید گفتم،بدترین بلاهای ممکن سرم اومد....شاید ده باری دست ب خودکشی زدم،ولی از سگ جو ...

عزیزم خدا بهت صبر بده ولی خودکشی فکر خیلب بدیه ادم باید تا زنده هست زندگی کنه مرگ ک واسه همه هست و خودش میاد 

زندگی خیلی ها گل و بلبل نیس منم خیلی مشکلات دارم ک اذیتم داره میکنه

عزیزم خدا بهت صبر بده ولی خودکشی فکر خیلب بدیه ادم باید تا زنده هست زندگی کنه مرگ ک واسه همه هست و خ ...

اره ولی من خیلی وابسته پدرم بودم،بعد طلاق مادر و پدرم اولین ضربه رو خوردم،بعد که بابام فوت شدضربه ی بعدیو خوردم،خانواده پدرم خیلی اذیتمون میکردن،تو روزپنجم بابام،عموهام کتکم زدن،از طرفی تااومدم ب خودم بیام یه از خدا بی خبر بهم تجاوز کرد،خییییلی چیزای بدی پیش اومد بعدش..خیلی شکستم.

اره ولی من خیلی وابسته پدرم بودم،بعد طلاق مادر و پدرم اولین ضربه رو خوردم،بعد که بابام فوت شدضربه ی ...

خدا رو شکر عزیزم با وجود تجاوز ازدواج کردی گلم افکار ایران خیلی مردش سنتی و قدیمیه

منم مادرم فوت شده داداشمم همیشه دس ب زن داشته و هممون از دستش عاصی بودیم حتی دست رو پدر و مادرم بلند کرده منم تو ۱۴ سالگی دزدیدن و میخواستن تجاوز کنن ک خدا نجاتم داد....

ولی خوب چکار کنیم زندگی بالا و پایین زیاد داره....

خدا رو شکر عزیزم با وجود تجاوز ازدواج کردی گلم افکار ایران خیلی مردش سنتی و قدیمیه منم مادرم فوت شد ...

خدارفتگانتونو بیامرزه عزیزم

موندم بااین همه سختی چطور میشه زندگی کرد و ادامه داد،من تو دوستی به همسرم حقیقتو گفتم اونم گفت گذشتت مهم نیست و دیگه هیچوقتم جریانو باز نکرد،ولی خودم از یادم نمیره نمیتونم فراموش کنم،بعد اون قضیه حتی شکایت کردم ولی فهمیدم طرف دوتا زن داشته،۵تا بچه داشته بهم گفتن باید بشی زن سومش که دیگ قید شکایتمو زدم...

حتی بعداون کار کثیفی که بامن کرد،باردار شدم...ولی مگه میتونستم از پس اون مسئولیت تنهایی بربیام😭😭تو ...

باز خدا رو شکر ک شوهرت ادم ب روزی بوده و پذیرفتت بشین زندگیتو کن گلم گذشته ها دیگه گذشته اگه مادر من دوباره زنده بشه گذشته هم برمیگرده

باز خدا رو شکر ک شوهرت ادم ب روزی بوده و پذیرفتت بشین زندگیتو کن گلم گذشته ها دیگه گذشته اگه مادر من ...

درسته...خداصبربده بهمون تابتونیم پشت سر بذاریم این روزا و این سختیارو😔