2777
2789
عنوان

کیا در مورد آیندشون یه فکر دیگه میکردن بعد ی چیز دیگه شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست
درسته...خداصبربده بهمون تابتونیم پشت سر بذاریم این روزا و این سختیارو😔

بچه داری؟

مادرت نگفتی کجاس؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه۵ماهه عقد کردم۶ماهی صیغه بودیم،خودم شمالم خونه مادربزرگم...مادرم تهرانه،تاقبل از ازدواج منم تهران ...

خوب خدا رو شکر مادرتو همسرتو مادربزرگتو داری

من کسی رو میشناختم خودش تک و تنها زندکی میکرد چهل و پنج سالش اینا هم بود مادر و پدرش فوت شده بودن خواهر و برادرم نداشت خودش تک و تنها بعد اقوامشم هر کدوم تو فکر زندگی خودشون بودن ازدواجم نکرده بود

خوب خدا رو شکر مادرتو همسرتو مادربزرگتو داری من کسی رو میشناختم خودش تک و تنها زندکی میکرد چهل و پن ...

چه خانواده ای،همش در ظاهره خواهر💔

قرص خورده بودم داشتم‌میمردم درحالی که خون بالا میاوردم مادربزرگم میگفت برو بیرون از حیاط که داخل خونه‌ی من نمیری😊میگفت باز من میوفتم تو دردسر

چه خانواده ای،همش در ظاهره خواهر💔 قرص خورده بودم داشتم‌میمردم درحالی که خون بالا میاوردم مادربزرگم ...

خوب اونم سنش بالا بوده 

اون هایی ک سنشون بالاست یخورده زبونشون تنده دیگه حال و حوصله ندارن خسته هستن دیگه منتطر مرگن

بیخیال

خوب اونم سنش بالا بوده  اون هایی ک سنشون بالاست یخورده زبونشون تنده دیگه حال و حوصله ندارن خست ...

اره منم همش اینطوری کارا و زخم زبوناشونو توجیه میکنم😊😊همین مادربزرگی که میگی پیره هنوز چهلم پدرم نشده بود رفت شوهر کرد خواهره من😊😊💔

من بد نشده ولی خب اون چیزی ک میخواستم نیست

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
اره منم همش اینطوری کارا و زخم زبوناشونو توجیه میکنم😊😊همین مادربزرگی که میگی پیره هنوز چهلم پدرم ن ...

بیخیال هیچ کسی زندگی ما رو این روزها ب دوش نمیگیره خودمون باید مراقب خودمون باشیم

مرسی عزیزم. دو ماه پیش فهمیدم ام اس دارم

یه راهنمایی برای درمان آیت الله تبربزیان که طب اسلامی کار میکنه من خودم ازش شنیدم که ام اس رو درمان کرده قبلا قم بود الان نمیدونم کجاست توی اینترنت جستجو کنین . 

یه راهکار برای درمان همه بیماری‌ها بهتون میدم اگه حالشو داشتین انجامش بدین 

یه دستور العمل یکی علمای شهرمون برای درمان بیماری دادن خیلی ها نتیجه گرفتن مثلا طرف نیاز به شیمی درمانی داشته این دستور العمل رو انجام داده شیمی درمانی کنسل شده یا یه نفر از طبقه چهارم افتاده بود پایین دکترا قطع امید کرده بودن راه بتونه بره ولی بعد از این دستورالعمل میگن معجزه شده راه افتاده

البته انجامش یکم حوصله میخواد میگم اگه دوست داشتین انجامش بدین 

اول یمقدار آب برمیداری به اندازه مصرف یک هفته مثلا یکی دوتا دبه بزرگ میشه بعد به این آب 70 مرتبه سوره حمد 70 مرتبه سوره قل هو الله احد 70مرتبه سوره ناس 70 مرتبه سوره فلق 70 مرتبه سوره کافرون 70 مرتبه سوره قدر 70 مرتبه آیت الکرسی 70 مرتبه صلوات 70 مرتبه ذکر استغفار میخونی بعد یه مقدار کم تربت کربلا می‌ریزی داخل این آب . از این به بعد تا یک هفته فقط از این آب استفاده کن اعم از آب خوردن چای درست کردن شربت درست کردن برنج و خورش و با هرچیزی دیگه ای فقط از این آب توی این یه هفته استفاده می کنی انشاءالله که خوب میشین اگه دیدین بهتر شدین ولی کامل نشد یه هفته دیگه دوباره ادامه بدین

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
یه راهنمایی برای درمان آیت الله تبربزیان که طب اسلامی کار میکنه من خودم ازش شنیدم که ام اس رو درمان ...

سلام ممنونم از اطلاعاتتون ، لطف کردید

حتما امتحان میکنم 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗