2777
2789
عنوان

کیا در مورد آیندشون یه فکر دیگه میکردن بعد ی چیز دیگه شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست
چ بیماری عزیزم؟ البته اگه دوست نداری نگو ان شاالله هر چ زودتر خوب خوب شی گلم

مرسی عزیزم.

دو ماه پیش فهمیدم ام اس دارم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ادم هیچ وقت بد تصور نمیکنه زندگیشو و زندگی هم همش خوشی نیس برای همین همه از اون چیزی ک تصور میکنن ...

خوب شاید یکی جون زندگیش رو روال نیس و بده بگه اینده ک بدتر میشه اونم خیلی بدتر ولی خیلی خوب بشه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

من قرار بود پزشکی بخونم  بچه خرخون بودم بقولی و تراز برتر و این چیزا  و البته یه بچه ی خونگی که لای پر قو بود 

بابام فوت شد کلا زندگیم از این رو به اون رو شد انگار که بستنم به دم اسب و کشیندنم رو زمین سنگلاخی  روزها و روزهااا تجربه های تلخی داشتم و از مسیر موفقیت کیلومتر ها فاصله گرفتم 

ولی الان راضیم از تجربه هایی که کسب کردم و از ادمی که شدم 

هرچند نیاز به اینقدر اذیت شدن نبود ولی رضاً به رضائک 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
مرسی عزیزم. دو ماه پیش فهمیدم ام اس دارم

عزیزممم....

من فکر میکردم این بیماری مادرزادیه.....

چون یهو اومده احتمال زیاد با مداوا و دارو و رفتن دکتر و.... خوب خوب شی گلم....ببین منشا چی بوده اگه استرسه از خودت دور کن گلم

من قرار بود پزشکی بخونم  بچه خرخون بودم بقولی و تراز برتر و این چیزا  و البته یه بچه ی خون ...

منم مادرم فوت شد بعد فوت مادرم نابود شدم اصلا نپی دونستم زندگی بدون مادر چ جوریه چون خیلی خیلی بهش وابسته بودم اصلا بلد نبودم زندگی کردن بدونش

و منم خیلی تحربه بالاجبار زمانه کسب کردم

عزیزممم.... من فکر میکردم این بیماری مادرزادیه..... چون یهو اومده احتمال زیاد با مداوا و دارو و رف ...

کلا خیلی بیماری ناشناخته ای هست

من که خیلی استرسی هستم شایدم علتش همین باشه 

فعلا تحت درمانم تا ببینیم چی میشه 

دعا کن دیگه حمله بهم دست نده عزیزم 🌹

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

✋✋✋✋ من نا قبل ازدواج  برنامه هام مو به مو پیش می رفت،با همین برنامه ریزی دقیق فکر میکردم نهایتا تا ۵ سال بعد ازدواج صاحب خونه بشیم، ولی دوبار به گرونی خوردیم یکبار سال ۹۱ دقیقا زمان شروع زندگی شوک وارد شد یکبار هم این دو سه سال اخیر، از برنامه هامون خیلی خیلی فاصله گرفتیم،مال من بیشتر جنبه مالی داشته، 

یا اینکه ۵ سال بچه نمیخواستیم فکر میکردیم همین که بخواییم میشه دوسال طول کشید با کلی دوا درمان و الان یک دفعه دونی ناخواسته که میشن دوتا شیر به شیره، اینا برنامه های آدم اینور اونور میکنن،چون قرار بود از سال دیگه دخترم ۳ سالش شد دوباره برم سر کار 

منم مادرم فوت شد بعد فوت مادرم نابود شدم اصلا نپی دونستم زندگی بدون مادر چ جوریه چون خیلی خیلی بهش و ...

جایگاهشون بهشت باشه انشاالله 💛🌻

بله متاسفانه سخته فوت عزیز و به شدت زندگی آدم رو تحت تاثیر قرار میده

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
✋✋✋✋ من نا قبل ازدواج  برنامه هام مو به مو پیش می رفت،با همین برنامه ریزی دقیق فکر میکردم نهایت ...

توام برنامه هات کپه منه ک😐😐😐