2777
2789

خانم دکتر مینو محرز چندشب پیش گفتن ساخته شده و به زودی به افراد داوطلب تزریق میشه هیچ عارضه ای هم نداره و کاملا سیف و آزمایش شده هست، 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتن تا خرداد واوایل فرروردین گروهی واکسینه میشن بله واکسن خارجی بخاطر شرایطامکان آوردنش نیست واکسن چینی وروسی هم فرقی با ما نداره

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
خانم دکتر مینو محرز چندشب پیش گفتن ساخته شده و به زودی به افراد داوطلب تزریق میشه هیچ عارضه ای هم ند ...

خدا روشکر ان شاالله ک راس باشه یعنی کی تزریق میکنن؟

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏
گفتن تا خرداد واوایل فرروردین گروهی واکسینه میشن بله واکسن خارجی بخاطر شرایطامکان آوردنش نیست واکسن ...

یعنی ۶ ماه دیگ زندگیه ما همینه؟البته کاش فقط ۶ ماه باشه

عزیزان احتمال اومدن واکسن خارجی به ایران هست ولی تنها ۲۰ درصد جامعه واکسیناسیون میشن.

متنظرن ایرانی ساخته بشه تا از تابستان سال بعد تزریق کنن

من خودم پزشکم. بخش کرونایی نیستم. ولی اطلاع دارم

عزیزان احتمال اومدن واکسن خارجی به ایران هست ولی تنها ۲۰ درصد جامعه واکسیناسیون میشن. متنظرن ایرانی ...

کی میا تا من بتونم راحت شم عروسی بگیرم ای خداا

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خود ایران گفت ما واکسنمون به حد نصاب نمیرسه و بعدشم معلوم نی واقعی باشه یا نه  نزنن مردم رو فلج ...

والا من خودم شخصا میترسم واکسنشو تزریق کنم حالا واسه هر کشوری باشه😄

عزیزان احتمال اومدن واکسن خارجی به ایران هست ولی تنها ۲۰ درصد جامعه واکسیناسیون میشن. متنظرن ایرانی ...

خب عزیزم واکسن ایرانی قابل اعتماد هست؟