2777
2789
عنوان

مامانا باردارا بياييد لطفا

98 بازدید | 11 پست

هفته ١٥ هستم شوهرم از بيرون غذا گرفته بود چندقاشق خوردم بعد فهميدم انگار يه بويي ميده بوي غذاي مونده ديگه دست كشيدم الان خيلي ميترسم اتفاقي نيفته

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...

ته ته تهش مسموم میشی 

بچه چیزیش نمیشه نگران نباش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته ته تهش مسموم میشی  بچه چیزیش نمیشه نگران نباش

يبار غذا بيرون خوردم روز بعدش جونم دراومد اينقد بالا اوردم من اصلا سابقه بالا اوردن ندارم تو بارداريم

از اون روز به شوهرم گفتم غذاي بيرون ديگه اصلا

الان ديدم اورده مجبور شدم بخورم

نگران نباش منم تو بارداری یبار بخاطر غذای بیرون مسموم شدم هیچی نشد

من دوهفته پيش يبار صبح تا شب بالا اوردم جونم دراومد فشارم اخرشب بعداز اينهمه ١٣ بود ديروزش غذا بيرون خورده بودم 

من دوهفته پيش يبار صبح تا شب بالا اوردم جونم دراومد فشارم اخرشب بعداز اينهمه ١٣ بود ديروزش غذا ...

وا فشارت که باید پایین میومد.دکتر میرفتی.

من فشارم خیییلی پایین بود رفتم دکتر سرم بهم داد خوب شدم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
وا فشارت که باید پایین میومد.دکتر میرفتی. من فشارم خیییلی پایین بود رفتم دکتر سرم بهم داد خوب شدم&n ...

منم از همين تعجب كردم ٣ شب بود رفته بودم بيمارستان دكتر اونجا گفت نه فشارت خوبه چندبار ازش پرسيدم همينو گفت