2777
2789
عنوان

بی حالی و سست شدن بدن و بارداری!

2096 بازدید | 13 پست

سلام من ۱۵روزه تاخیر دارم و ۸روز قبل بی بی زدم منفی بود دیگه نزدم از روز موعد تا ده روز ک زیر دلم میومد درد و سینه هام ترشح و علائم پریود داشتم الان دو روزه ک بی حالم بدنم انگاره داره میره یجوریم خیلی بی حسم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم کسی میذونه چمه لطفا کمک کنه🙏🤕

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بودم.همش گشنه ام بود و بی حال.انگار داشتم ضعف میکردم.

احتمالا از افت قند خون یا فشار خونه.

نگران نباش یه کم بگذره بهتر میشه

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
منم همین بودم.همش گشنه ام بود و بی حال.انگار داشتم ضعف میکردم. احتمالا از افت قند خون یا فشار خونه. ...

تو چت بود باردار بودی؟

دیگه علائمی نداشتی

نه عزیزم حتی تهوع هم نداشتم.

شما هم یه بی بی بزن خیالت راحت بشه.دیگه تو این مدت باردار باشی صد در صد نشون میده

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
نه عزیزم حتی تهوع هم نداشتم. شما هم یه بی بی بزن خیالت راحت بشه.دیگه تو این مدت باردار باشی صد در ص ...

بازم بی بی زدم منفی بود 🤕و همچنان درد پریودی دارم و پریود نمیشم

بازم بی بی زدم منفی بود 🤕و همچنان درد پریودی دارم و پریود نمیشم

ای بابا خب برین دکتر