2777
2789

سلام امروز زنداداشم بستری شد بچش به دنیا میاد منم باهاشون قهرم نمیتونم برم ولی خیلی دلم اونجاس اخه دارم عمه میشم😪😪😪😪😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم برم اخه 

ما اینجوری بودیم عروسمون باهامون قهر بود ولی ما پا شدیم بدو بدو رفتیم،اشکال نداره به لطف این برکت کوچولو که خدا بهتون داده شما بزرگی کن و برو 

تبریک میگم عمه خانوم😘🌺

فقط با تو قهرن؟ دلیل قهرشون چیه؟ اگه دوس داری بگو

اره دیگه با من قهر کردن ....دلیلشم اینکه زنداداشم باردار بود بهمون نگفته بود منم از یه جایی شنیدم زنگ زدم به داداشم گفتم مبارکه و اینا چرا نگفتین گفت ب هیچکس نگفتیم گفتم پس من چجوری فهمیدم حتما گفتین که من شنیدم شروع کرد یه عالمه حرف بی ربط زد بعد اون منم عصبانی شدم میخواستم ب زنش زنگ بزنم ولی نزدم از این قهر کرده که چرا ب زنم تبریک نگفتی ....

اره دیگه با من قهر کردن ....دلیلشم اینکه زنداداشم باردار بود بهمون نگفته بود منم از یه جایی شنیدم زن ...

ما هم مشکل داشتیم ولی اصلا یادشون میره بچه رو میبینن، ان شاءالله به لطف این بچه قهرتونم به آشتی تبدیل میشه، سخت نگیر اصلا عمه باید فحش بخوره همش🤣🤣✌🏻حالا حالاها باید فحش بخوریا☺🤦‍♀️