2777
2789
عنوان

کادوی زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 41 پست
واقعنم ناراحتی نداره آدم باید خودش خانوادشو بالا ببره حالا اگه برعکس بود شوهرش بازم این رفتار میکرد؟ ...

دقیقا 

من خودم بارها پیش اومده از خانواده خودم پیش همسرم و خانوادش دفاع کردم همینجوری و برعکس خانواده شو رمو پیش خانواده خودم بالا بردم

بعضی کارا نیاز به یکم سیاست داره فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال شمام متفاوت میدن؟ من آخه برادرشوهرام مجردن فعلا کادویی رو دوششون به اون صورت نیس!

اره.

برادرشوهراتون اگه کوچیک نیستن که بالاخره باید کادو مناسبتی بدن

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...
اگه میتونی خودت یه مقدار پول روشون بذار بگو بهت بدن ک همسرت بهت گیر نده دیگه  اما من باشم بهم ...

من که از خانواده م ناراحت نیستم اصلاا چون اخلاقشون و در برخورد با همه ی خواهر برادرام همینطورن.من تفاوتی که با خانواده ی همسرم هستش یکم آزارم میده همین

سلام شیاف سایتوتک ؟ قرص مترژن ندادن بهتون ؟ بقایاتون زیر سه سانته با مترژن دفع میشه  البته ا ...

بله عزیزم سایتوتک.. 

خودسر مصرف کنم این قرص رو مشکل نداره؟ فشارم همیشه 9،9،5 هس... 

و اینکه چ تعداد مصرف کنم و طریقه مصرف ش ممنونتون میشم. 💖

دقیقا  من خودم بارها پیش اومده از خانواده خودم پیش همسرم و خانوادش دفاع کردم همینجوری و برعکس ...

منم همیشه بالا میبرم خانواده م رو یا اگه شوهرم گله ای بکنه با قاطعیت میگم خب اخلاقشونه ماهم همینقدر برمیگردونیم

فقط یکم این تفاوت بین دوتا خانواده آزارم میده همین 

اصلا لازم نیست در مورد مبلغ کادوها حرفی زده بشه ک کی چقدر داده چقدر نداده  هر کیم پرسید میتونی بگی دستشون درد نکنه ک کادو دادن راضی نبودیم و مبلغشم نگی اسمش روشه دیگ کادو

هر کسی هر چقدر دلش بخواد میده واصلا اجباری تو کار نیست که حتما فلان مبلغ باشه

بعدم به شوهرت بگو یعنی ارزش بچه من به پوله که اگه داییش آنقدر داد مایه سرافرازی باشه

بیشتر کادوهای میلیونیم برای اینکه توفامیل کلاس بزارن که آره ما انقد برا نوه امون دادیم وبقیه بگن چ لاکچری

شمام میتونی به شوهرت بگی ک هر وقت مناسبتی چیزی شد و خواست به خانوادم کادو بدم در همین حد میدم ولزومی نداره که براشون مقدار تعیین کنم چون ارزش بچه من بیشتر از پول ومادیاته

بعدم نمیدونم چرا ما خانمای ایرانی همش سعی می‌کنیم به خانواده شوهرم ن باج بدیم

باج عاطفی و مادی وهرچی

شما باید همش منت سر شوهرت بذاری که آره خانواده من دختر دسته گلشون رو دادن به شما و منم برات ی بچه خوشگل موشگل آوردم وبخاطر اینکه بابا بشی نه ماه باردار بودم و به اون سختی زایمان کردم  دیگه چی میخوای بیشتر از اینا و قاه قاه بخندی 

اینکه میگی خانواده ات بیشتر میدن پس بالا می‌برنت یعنی داری باج میدی 

شوهرت از خداشم باشه ک چنین خانم دسته گلی گیرش اومده و حتما خانوادتم جهیزیه بهت دادن که همون کافیه