2777
2789
عنوان

کادوی زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 41 پست
ن تو باید از خانواده شوهرت توقع داشته باشی  ن اینکه اون از خانواده شما  هرچی دادن ندادن ...

دقیقا منم همینو میگم

تفاوت خانواده هامون در اینه که اونا خیلی ولخرج ان و راحت پول خرج میکنن ولی خانواده ی من نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا خواهر و برادر دارید شما؟

یک خواهر دارم سه تا برادر‌.

خواهرم میگه من ۱۰۰ تومن بیشتر نمیتونم بدم.داداشمم همینطور.دیگه یکم برام خجالت آوره جلوی این خانواده ی شوهر که کادوهاشون میلیونیه

اینو میگم به همسرم ولی خب دوس داره مثلااا یکم کلاس هم بزاره که مثلااا دایی بچه م اینقدر داده.

اگه میتونی خودت یه مقدار پول روشون بذار بگو بهت بدن ک همسرت بهت گیر نده دیگه 

اما من باشم بهم بر میخوره میگم خانوادم ندار نیستن فقط این مدلی هستن و ناراحت نیستم ازشون

منو چی میگی پس خانواده خودم کادوهاشون همیشه بیشتره ولی خودم از اول قرار گذاشتم کادویی که به خانواده ...

اشکالی نداره عزیزم کار خوبی میکنید منم همیشه یکسان میبرم برای پدر و مادر

پدر و مادر یکم قضیه اش با برادر و خواهر و فامیل متفاوته 

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...
سیسمونی مادرت داده ؟

سلام عزیزم. منو یادتونه؟ 

عزیزم من بقایای جفت دارم اندازه‌ش تو سونو زده 30*15.. شیاف گذاشتم 6 تا ببخشید ی دوتا لخته کوچیک دفع شد.. باز جوشونده عروسک پشت پرده و ریشه شاتوت گرفتم فایده نداش و خونریزی ب لکه تبدیل شده. یکم نوبت سونو دارم. چیکارکنم بقیش بیفته

اشکالی نداره عزیزم کار خوبی میکنید منم همیشه یکسان میبرم برای پدر و مادر پدر و مادر یکم قضیه اش با ...

مال شمام متفاوت میدن؟

من آخه برادرشوهرام مجردن فعلا کادویی رو دوششون به اون صورت نیس!

یک خواهر دارم سه تا برادر‌. خواهرم میگه من ۱۰۰ تومن بیشتر نمیتونم بدم.داداشمم همینطور.دیگه یکم برام ...

گفتم اگه یکی دوتان

خودتون یه چیزی بگیرید بگید اینو دادن هر چند که به بقیه مربوط نیست برای شما چه کادویی میارن

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...
اگه میتونی خودت یه مقدار پول روشون بذار بگو بهت بدن ک همسرت بهت گیر نده دیگه  اما من باشم بهم ...

واقعنم ناراحتی نداره آدم باید خودش خانوادشو بالا ببره حالا اگه برعکس بود شوهرش بازم این رفتار میکرد؟!

سلام عزیزم. منو یادتونه؟  عزیزم من بقایای جفت دارم اندازه‌ش تو سونو زده 30*15.. شیاف گذاشتم 6 ...

سلام شیاف سایتوتک ؟

قرص مترژن ندادن بهتون ؟

بقایاتون زیر سه سانته با مترژن دفع میشه 

البته اگه فشار خون بالا هستین نمی‌تونید مصرف کنید

گفتم اگه یکی دوتان خودتون یه چیزی بگیرید بگید اینو دادن هر چند که به بقیه مربوط نیست برای شما چه کا ...

میدونین برای من اصلااا مهم نیس.یک جوراب بچگانه هم برام کادو بدن برام ارزشمنده و اینکه خب خودمم در همون حد براشون جبران خواهم کرد