2777
2789
عنوان

کادوی زایمان

330 بازدید | 41 پست

سلام دوستان

راستش من یک مشکلی که دارم اینه که خانواده ی همسرم کادوی زایمان قراره بهم کادوهای خوب و میلیونی بدن ولی خانواده ی خودم اصلاا اهل کادوهای آنچنانی دادن نیستن و در حد ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن اینا کادو میدن

شوهرم از این قضیه خیلی ناراحت میشه و توی خودش میره و بعضی اوقات هم به روم میاره.وفتی هم که بهش میگم خب هرچقدر دادن ماهم همونقدر برا خودشون برمیگردونیم میگه نه از همون اوا شخصیت خودشونو باید نشون بدن

چکار کنم با این تفاوتا؟😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزی نیست که شما بتونید در موردش تصمیم بگیرید یا ناراحت باشید یا اینکه شخصیت کسی رو عوض کنید

با هر کس مثل خودش برخورد کنید توی کادو

کسی که 100 میاره، توقع 500 نداره

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...
از اول تفاوت هارو دیدین بعد ازدواج کردین  یکی داره خوب میده یکی نداره نمیده  بعدشم شما ا ...

بچه ی دومم هستش.

مشکل اینه پدرمم به اندازه ی اونا شایدم بیشتر داره ولی یکم پول خرج کردن سختشونه خخخ

بگو خانواده اونم زیادندن

همین والا منت هم سرش می‌زاره خانواده من میده مال تو نه حالا خوبه ه چی بدبختیه مال خانواده دختره جهاز سیسمونی کوفت تقصیر خانوماس که خانواده خودشونو پایین میارن با این رسوم و انتظارهای بی خودشون

نه خب اینجوری که زشته برم بگم کادو زیاد ندین چون خانواده ی من زیاد نمیدن

شما نگید همسرتون غیر مستقیم بگه ونیاز نیست زیاد زحمت بکشید

کادو یه جورایی قرضه باید براشون تو مناسبتاشون جبران کنید به همون اندازه

نمی ارزه بخازرش سرکوفتم بشنوی

این چیزی نیست که شما بتونید در موردش تصمیم بگیرید یا ناراحت باشید یا اینکه شخصیت کسی رو عوض کنید با ...

اینو میگم به همسرم ولی خب دوس داره مثلااا یکم کلاس هم بزاره که مثلااا دایی بچه م اینقدر داده.

این چیزی نیست که شما بتونید در موردش تصمیم بگیرید یا ناراحت باشید یا اینکه شخصیت کسی رو عوض کنید با ...

منو چی میگی پس خانواده خودم کادوهاشون همیشه بیشتره ولی خودم از اول قرار گذاشتم کادویی که به خانواده ها می‌دیم یکسان باشه فرق بین پدرمادر نباشه