2777
2789
عنوان

چیزکیک بلدااا

126 بازدید | 12 پست

سلام من میخوام واسه اولین بار چیزکیک درست کنم میشه کمکم کنید تو دستوراش نوشته یا خامه صبونه یا خامه قنادی میخواستم ببینم با خامه صبونه خوشمزه میشه باهمون درست کنم؟؟بعد اینکه قالب کمربندی ندارم میشه تو قابلمه چدن سلفون بکشم تو اون درست کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با خامه صبحانه بیشتر دوست دارم البته چون خامه قنادی شیرینه ترجیح میدم صبحانه باشه که شیرین نشه وگرنه فرقی نداره

سلفون بکشی موقع خارج کردن از ظرف ممکنه خورد بشه 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خامه یا منظورت پنیرخامه ایی؟ ویلی گرفتم نمیدونم چطوره

ببخشید منظورم پنیر خامه ای بود. اونی که مقدار نمکش کمتره رو بخر!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
عه پس چیکارکنم چطوری دربیارم؟؟

ببین میتونی با فویل یه ظرف درست کنی؟

اینطوری که ظرف مورد نظرتو برعکس بذاری و با فویل شکلشو در بیاری

اگه نه تو پاکت شیر درست کن بعد با کارد ببرش

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بلدیاااا افرین ممنون

من زن روزهای سخت زندگیم