2777
2789
عنوان

روزمرگی من

136 بازدید | 14 پست

دیروز واکسن ۶ماهگی پسرم زدیم دیروز پاش درد میکرد گریه میکرد  شب از ایترس اینکه تب نکنه نخابیدم کلا  صب زود هم بیدارشده بود مجبورا پاشدم  بعدش پسرم خابید  و من خونه جارو زدم دستمال کشیدم تی زدم  ناهار قیمه پختم  اش گذاشتم عصرونه  بازم پسرم تب کرد پاشویه کردم شیر دادم بهش  صبحونه دادم الانم باز خابیده  میتونم بگم از صب زود فقط با یه فنجان قهوه سرپام  الان یادم اومد حتی صبونه نخوردم  😓

خیلی خابم میاد و خستم   

اما الان همسرمم از سرکار میاد باید ناهار بخوریم ظرفا بشورم دوباره پسرم بیدار میشه و ...  تموم نمیشه کار خونه

چیه این زن بودن  

خیلی سخته

و منی که منتظرم ب این روز مرگی ک نوشتی برسم😄

الان تو شکممه فقط میخوام بیاد بیرون چون استراحت مطلقم و فقط خوابیدم کلافم 

دلم میخواد پاشم انقدر کار داشته باشم و مشغول باشم ک وقت سر خاروندن نداشته باشم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و دخترم مسافرت بودیم به خاطر جلسه مدرسه دخترم برگشتیم 

باردار هم هستم دیشب تا اخرین لحظه بیدار بودن داشتم خونه زندگی رو جمع و جور میکردم  شام میپختم 

دیشب دیر خوابیدم امروز ساعت ۷ پاشدم رفتم جلسه یازده برگشتم 

خرید هم کردم سر راه  نون هم خریدم حالم هم به شدت بد  به خاطر بارداریم  به شدت هم خوابم میاد

الان باید پاشم ناهار اماده کنم بدنم و سرم به شدت درد میکنه و بی حالم  بعد ظهر هم باید برم خیاطی برای مانتو شلوار مدرسه دخترم  کلا زندگی همینه همش بدو بدو 

پیج