ناهار و اینا خورده بودم ی لقمه خواستم نداد بعد مامانم رفت برداشت بده ب من گفت بدی مدیونی دستای بریده ابلفضلی منم نخواستم ۱۷ و نیم سالشه
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉
حتمادگه خسته بوده نمیتونسته بازدرست کنه یاوسایلشونداشته
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از قبل داشتید تو یخچال یا مادرت درست کرده بود اگه درست کرده بود خود مامانت باید بهت میگفت بیا بشین ب ...
ن بعدا پخت براش یعنی ی جور یادم میمونه ها
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉
حتمادگه خسته بوده نمیتونسته بازدرست کنه یاوسایلشونداشته
وسایلش نبود
آهانخب امروز فردا درست میکنن بازمبه هر حال اسی حاملس دلش خواستهولی به نظرم مامان اسی باید یه لقمه رو ...
مامانم لقمه رو گرفت بده ب من داداشم گفت مدیون دست بریده ابولفضل هستی اگه بدی بهش منم گریه کردم بهم خیلی خورد خونه من میاد شوهرم میفرستم اینو. بخر اکنون بخر بیرون میبریم آقا هوس هرچی کنه میخریم شوهر منم وعض مالیش زیاد آنتیک نیس دل باید دریا باشه من از بچگی همینم ا
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
برادرا از کی اینقدر حروم لقمه شدن؟!یادش بخیر یه روزی برادر برای خواهر گریبان چاک میداد،برادر منم هروقت زمان چاپیدن و خوردن و بردن شد آشغال بودنشو ثابت کرد الانم که بحث ارثه واویلاااا داره جر میده خودشو