2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر از گاهی هورمونها تغییر پیدا میکنن منم قبلا همچنین شدم بعدش دوباره برگشت سر تاریخ خودش

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
هر از گاهی هورمونها تغییر پیدا میکنن منم قبلا همچنین شدم بعدش دوباره برگشت سر تاریخ خودش

سینه درد داشتم می ترسیدم باردار باشم امروز خوشحال شدم پریود شدم ولی از یه طرفم میگم نکنه کیست باشه

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   
نمی دونستم یعنی نخورم

اگ برای درمان میخوری اشکال نداره شایدم هورمونات تغییر کرده زیاد چیز مهمی نیست اگه کیست داشته باشی دچار لکه بینی و درد تخمدان میشی و معمولا عقب میندازه 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
اگ برای درمان میخوری اشکال نداره شایدم هورمونات تغییر کرده زیاد چیز مهمی نیست اگه کیست داشته باشی دچ ...

نه درد تخمدان ندارم فقط موقع پریودی یه روز تخمدانم درد می کنه بعدش دیگه خوبه لکه بینی ام ندارم ممنون عزیزم وقت گذاشتی جواب دادی

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   
سینه درد داشتم می ترسیدم باردار باشم امروز خوشحال شدم پریود شدم ولی از یه طرفم میگم نکنه کیست باشه

نه نگران نباش وقتی هورمونها تغییر کنه ادم سینه دردم میگیره دقیقا منم همینجوری بودم الان دیگه  رو تاریخ خودش برگشته 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏