2777
2789

وای بدنم پوستش ترک ترک شده😭

چیکار کنم

نمیدونم چرا ؟!؟؟؟چاق هم نیستمااااااا

اصن حالم گرفته میشه وقتی میبینم

راه حلی هست؟؟؟؟؟

توكل بر خدا...♥️

کرم الترا تعریفشو شنیدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چاق و لاغر شدي 

دليلي غير اين نميتونه باشه 

دكتر پوست و ليزر

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکار نداری منم دارم بخاطرش کلی حرص خوردم بعدش دیگه حرص خوردن فایده ای نداره باهاش کنار اومدم

دیگه باید بسازی

به جاش لباسای خوشگل و ناز بخر واسه خودت که اونارو نبینی و لباساتو ببینی رو من خیلی تاثیر داشت

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

[QUOTE=168632285]خب درمانی نداره بهتر بشم؟و اینطوری نشم؟😭[/QUOTE]

سعي كن وزنت و رو ي رنجي نگرداري

بعدشم اگه پولش مهم نيس برو ليزر 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

وای ترک خیلی بده،منم وقتی نامزد بودم کمی شکمم ترک خورد خیلی ناراحت بودم،همسرم یه کرم واسم گرفت،توی ۲ماه کامل کامل ترکام رفت،فقط هزار حیف اسمش یادم نیست،الانم حاملم شکمم باز شروع به ترک خوردن کرده،روغن زیتون میزنم،کرم ترک میزنم اما انگار نه انگار،خیلی ناراحتم

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
من از همسر و ایراد گرفتنش میترسم😖😖

همسر من خدارو هزار مرتبه شکر چیزی نمیگه البته خودم که معذبم

ولی گاهی سعی میکنم نبینه ولی نور اتاق کم باشه لخت هم بگردم اصلا معلوم نیس 

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
وای کاش اسمش یادتون بود

اره حیف واقعا،اما فقط یادمه کرم ایرانی بود،یعنی خیلی خوب بود،۳سال قبل۴۰تومن گرفته بودش، قوطیشم ابی بود

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
اره حیف واقعا،اما فقط یادمه کرم ایرانی بود،یعنی خیلی خوب بود،۳سال قبل۴۰تومن گرفته بودش، قوطیشم ابی ب ...

حالا کاش تو گوگل یه سرچ میکردین یا ببینید دوستان معرفی می‌کنند نمیشناسین؟!؟

از شکلش

خاهشا اگه فهمیدین بهم خبر بدین

توكل بر خدا...♥️