2777
2789
😳ای بابا

اره پس لطفا هیچ کدوم اشتباه منو تکرار نکنید 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

اینو بدون که هیچکسسسسسس مامان و بابات نمیشه

مبادا به خاطر یه ادم بی ارزش ناراحتشون کنی

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از باور هام میگم

هیچوقت زیر ۲۵ سال شوهر نکنین 

هیچوقت تا وقتی ک مستقل نشدی شوهر نکن اگرم کردی تا اخر عمرت دستت باید دراز باشه جلوش

و اینک کم حرف بزنین خدا دو گوش داده یه زبان 

هرچیزیو بزرگ نکنین 

اگرم از یچیز ناراحت شدین خودتونو بزارین جای شخص سوم ببینین اصن ارزش داره؟؟ 

و در اخر تا جایی ک امکان داره شوهر نکنین😶

والا مظلوم که باشی اول از همه مامان بابات بهت ظلم میکنن

پس مظلوم نباش

دورو و فضول که بودی بدون ابروت همه جا رفته..فک نکم زرنگی کسی نمیفهمه

زنای فامیل قصد دزدین شوهر شما رو ندارن..متوهم نباشید

دهنت پر خون بود پیس هیچکس درد دل نکن

از جاری و خواهر شوهر و مادر شوهر فاصله بگیر..دوری و دوستی

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

هرکی حاجت داره بیاد تاپیک اخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
هیچ وقت خییال یکی و ازدوست داشتنش راحت نکن بزار همیشه یه ترس کوچک ازدست دادنتو داشته باشه 

شوهر من ترس بزرگی هم داره

ولی باز ادم نمیشه کثافت 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
هیچ وقت خییال یکی و ازدوست داشتنش راحت نکن بزار همیشه یه ترس کوچک ازدست دادنتو داشته باشه 

😥😔راست میگی

میدونی من همیشه هرکیو ک دوست دارم از ته ته قلبمه بعدش طرف مقابلم متوجه میشه توجه و دوست داشتن من و برای همیشه‌داره 

دوستام اطرافیانم هرکس 

من از باور هام میگم هیچوقت زیر ۲۵ سال شوهر نکنین  هیچوقت تا وقتی ک مستقل نشدی شوهر نکن اگرم ک ...

شدیدا با گزینه اخر موافقم

هیچ وقت نباید مسائل بین زن و شوهر رو هیچکس جر خودشون بفهمه 

اگه شوهر الاغ باشه و بگه چی