2777
2789
اینو بدون که هیچکسسسسسس مامان و بابات نمیشه مبادا به خاطر یه ادم بی ارزش ناراحتشون کنی

خیلی موافقم چون به نظرم تنها کسایی که دوست داشتنشون واقعیه شکی توش نداری اونا هستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن تو سرش😂 نذار بگه 

منم میگم و ابروشو میبرم

این بهتره

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
شدیدا با گزینه اخر موافقم

خیلی دوسدارم ...اولندش شرایط جور باشه ...بعدش یه دختر بیارم و بزارمش رو چشام و ازاد بزارمش زندگی کنه تشویق ب ازدواج نکنمش اگ خواست طلاق بگیره تو کارش دخالت ن ..ولی راهنماییش کنم ...نمیدونم نمیدونم شاید چون تجربش نکردم درک زیادی ندارم از مادرایی ک وقتی دخترشون عروس میشه خوشحال میشن وقتی میخاد طلاق بگیره جلوشو میگیرن ...کار ندارم ولی  ....:(

من خیلی خودم و حتی واسه چیزای کوچیک ناراحت میکنم

منم

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
خیلی دوسدارم ...اولندش شرایط جور باشه ...بعدش یه دختر بیارم و بزارمش رو چشام و ازاد بزارمش زندگی کنه ...

منم بخاطر خانواده م طلاق نمیگیرم ازدواج دوممه 

خيلي اشتباه ميكني سنت كه بره بالا نتيجه همشون رو روي سلامتيت ميبيني

چاره چیه چطوری بیخیال باشم 

منم میگم و ابروشو میبرم این بهتره

نه بابا اینجوری شخصیت خودت میاد پایین باور کن به نظرم باهاش حرف بزن اگر میاد مشاوره ببرش توجیهش کن که نگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیز موضو چیه متوجه حرفات نشدم

والا منم نمیدونم سوال شما چی بود؟

کجاشو متوجه نشدی؟

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....