الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام جانا من فر برقی دارم تو کار عالیه برای کیک پزی حرف نداره فر قبلیم گازی بود باید برای کیک دائم چک میکردم راضی نبودم ردش کردم این برقی هست خیلی راضیم
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانا من فر برقی دارم تو کار عالیه برای کیک پزی حرف نداره فر قبلیم گازی بود باید برای کیک دائم چ ...
سلام عزیزم
چه مارکی؟
راستش من میخواستم تمام گازی بگیرم چون با اتیش مسلما غذا خوشمزه تر میشه ولی همه فر فروشیا نظرمو عوض کردن گفتن دیگه الات برقی تو بورسه...یه سوال مرغو ماهی و لازانیا و پیتزا رو خوب میپزه؟؟ خشک نمیکنه؟ از نظر زمانی چقد زول میکشه نسبت به فرگازی
سلام عزیزم چه مارکی؟ راستش من میخواستم تمام گازی بگیرم چون با اتیش مسلما غذا خوشمزه تر میشه ...
"مستر پلاس " تقریبا ۵ ماه پیش خریدم ۱۵/۵۰۰ ولی باور کن منی که تو فر گازی همه چی پختم بهت میگم فر برقی یه چیز دیگهس من خمیر پیتزا خودم درست میکنم نمیدونی چه پفی میکنه به نظرم باید با فر برقی کار کنی تا ببینی چقدر حرفه ای تحویلت میده اصلا غذا رو خشک نمیکنه حتی نون هم توش پختم بربری از بازاری بهتر میشه فقط اولش یکم تا راه بیوفتی ممکنه سختت باشه ولی کارباهاشو یاد بگیری عالیه درضمن حتما پرس و جو کن مارک خوب بردار که چینی و مشترک نباشه من که خیلی راضیم 🌹
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
"مستر پلاس " تقریبا ۵ ماه پیش خریدم ۱۵/۵۰۰ ولی باور کن منی که تو فر گازی همه چی پختم بهت میگم ...
واقعا از توضیحاتت ممنونم حدود یه هفتس دارم تحقیق میکنم. با این گرونی واقعا ادم دلش میخواد چیزی بخره که خوب باشه و دوباره نخواد عوض کنه. مستر پلاس که خیلی مارک خوبیه. ولی قیمتش الان بالاست بین التون و اخوان بنظرتون کدوم بهتره