سلام بچه ها شوهرمن تو دوران عقد ارشد را شروع کرد و یکسال بعد عروسیمون تمومش کرد من لیسانسم و بعد درس اون گفتم منم میخوام ادامه تحصیل بدم ولی مخالفت کرد و گفت توکه جایی کار نمیکنی که مدرک به دردت بخوره براچی میخوای درس بخونی سرکارم نذاشت برم گفت اگه کار دولتی قبول شدی برو وگرنه نمیذارم حتی کلاس زبانم نذاشت میگفت به چه دردت میخوره و مخالفت کرد تااینکه بچه دارشدیم و به خواست خودش دومی هم اوردیم یعنی دوتابچه کوچیک دارم و خییییلی اذیت شدم شوهرمم خیلی کمکم نمیکنه باید به خواب و ورزش و گوشی خودش برسه اگه وقتی موند به من کمک کنه پارسال برای ازمون دکترا میخواست شرکت کنه و به من گفت حمایتم میکنی که ادامه بدم منم مثل خودش گفتم نه چرامن همش باید پله ترقی تو باشم ولی تو هیچکاری برامن نکنی با یکم جرو بحث و تیکه انداختن که تو نمیخوای من پیشرفت کنم و اونوقت خودت تو رفاه بیشتری هستی و از این حرفا بیخیال شد اخه حس میکنم میخواد من براش خونه داری و بچه داری کنم و اون راحت به همه ارزوهاش برسه
حالا امسال بدون اینکه به من بگه رفته ثبت نام کرده و میخواد ازمون بده اینم بگم از اون ادمایی هست که خودشا بهتر ازبقیه میبینه دیگه اگه دکترا هم بخونه مطمئنم که به جایی میرسه که خودشا خیلی بالاتر از من ببینه شما باشید چیکار میکنید