2777
2789
عنوان

مخفی کاری های شوهر

239 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها شوهرمن تو دوران عقد ارشد را شروع کرد و یکسال بعد عروسیمون تمومش کرد من لیسانسم و بعد درس اون گفتم منم میخوام ادامه تحصیل بدم ولی مخالفت کرد و گفت توکه جایی کار نمیکنی که مدرک به دردت بخوره براچی میخوای درس بخونی سرکارم نذاشت برم گفت اگه کار دولتی قبول شدی برو وگرنه نمیذارم حتی کلاس زبانم نذاشت میگفت به چه دردت میخوره و مخالفت کرد تااینکه بچه دارشدیم و به خواست خودش دومی هم اوردیم یعنی دوتابچه کوچیک دارم و خییییلی اذیت شدم شوهرمم خیلی کمکم نمیکنه باید به خواب و ورزش و گوشی خودش برسه اگه وقتی موند به من کمک کنه پارسال برای ازمون دکترا میخواست شرکت کنه و به من گفت حمایتم میکنی که ادامه بدم منم مثل خودش گفتم نه چرامن همش باید پله ترقی تو باشم ولی تو هیچکاری برامن نکنی با یکم جرو بحث و تیکه انداختن که تو نمیخوای من پیشرفت کنم و اونوقت خودت تو رفاه بیشتری هستی و از این حرفا بیخیال شد اخه حس میکنم میخواد من براش خونه داری و بچه داری کنم و اون راحت به همه ارزوهاش برسه

حالا امسال بدون اینکه به من بگه رفته ثبت نام کرده و میخواد ازمون بده اینم بگم از اون ادمایی هست که خودشا بهتر ازبقیه میبینه دیگه اگه دکترا هم بخونه مطمئنم که به جایی میرسه که خودشا خیلی بالاتر از من ببینه شما باشید چیکار میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه بزرگی کردین و به حرفش گوش کردین با اینکه اخلاقش رو می دونستید هم بچه اوردید هم دانشگاه نرفتید و بدتر از همه کلاس زبانم از خودتون دریغ کردین حالا هم مثه خیلی قبل پیش رفتار کنید و کم کم برید درس بخونید و ادامه بدید ولی این بحثی نیست که بگین پنهان کاری قبلش بهتون گفته و تو مسایل قبلیم تاثیری نداره

اشتباه بزرگی کردین و به حرفش گوش کردین با اینکه اخلاقش رو می دونستید هم بچه اوردید هم دانشگاه نرفتید ...

بله اشتباه کردم اوایل زندگیم خیلی ساده بودم

اما الان نمیدونه که من فهمیدم ثبت نام کرده به من اصلا نگفته که میخواد ازمون بده اخه هرکاری را بخواد میکنه حتی با مخالفت من

اگر واقعا راهی نیست برای درس خوندن شما ...اطلاعات عمومی و تخصصییت رو ببر بالا در همه زمینه ها .همیشه به روز باش .از مساعل اجتماعیربگیر تا اقتصادی سیاسی .هنر ..‌با مطالعه میشه این کار رو کرد ...خیلی از تحصیل کرده ها هنوز ازشون بپرسی هیچی در این زمینه ها نمیدونن...بعدم میتونی کلاس های تخصصی (تو هر زمینه ای مه دوست داری و در اینده برات پول سازه ..مثل برنامه نویسی مثلا )شرکت کنی ‌‌‌