2777
2789
عنوان

تب نداره ،بازم دارو بدم ؟

56 بازدید | 8 پست

دخترم پریروز براش واکسن دوماهگیشو زدیم...یک شبانه روز کامل تب داشت و منم هر ۴ ساعت تب بر دادمش...از دیشب حوالی ساعت ۹،دمای بدنش دیگه کاملا نرمال بود اما من باز سر ۶ ساعت همون حوالی ۹ و نیم بهش دادم استا رو....الان با سه تیکه لباس و جوراب و کلاه ،دمای بدنش الان ۳۶ و نیمه....

بازم بدم الان تب بر رو یا دیگه نمیخواد؟؟

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

نه لازم نیس بازم چک کن اگه بالا رفت بده که بعیده واکسن همون یه روز فقط تب داره

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اره بهش بده هنوز.دوشب حداقل ولی اینقدر گرم نگهش ندار عزیزم

آخه تب نداره...خیلی هم تو خوردنش بد اداست و با کلی مکافات میخوردش...دلم براش میسوزه.....الان باز چک کنم ببینم چجوره دماش‌....

ممنونم عزیز دل

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹