2777
2789

خودم هیچ 

همسرم ی پلیور خرید برای خودش 

برای پسرم کاپشن و شلوارلی و لباس خونه و کلاه و دستکش دقیق نمیدونم

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال قبل که حراجی ها کرونا بود من خرید نکردم ولی بهترین کاره 

كرونا ٢٨بهمن اعلام شد دقيقا همون روز تو خريد يه باروني خريدم يكي هم نشون كردم با شوهرم برم بخرم كه كرونا شد قرنطينه امون شروع شد هفته قبلش هم دوتا هودي خريده بودم 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
دقیقا منم همینطور دیروز داشتم اتاقم رو مرتب میکردم انگار لباسام برام خیلی غریب بودن تای روسری هام 1س ...

منم وقتی میرم تو ایوون لباس پهن کنم چشم میفته به کفشهام که پر از خاک شدن . با کفشهام غریبه شدم . یادش بخیر یه زمانی هروز بیرون میرفتم حالا همش تو خونه

كرونا ٢٨بهمن اعلام شد دقيقا همون روز تو خريد يه باروني خريدم يكي هم نشون كردم با شوهرم برم بخرم كه ك ...

آهان آره ما سرماخورده بودیم وحشتناک نشد بریم خرید یادم اومد بعدشم که کرونا شد ببینمثلا کاپشن ۶۰۰ تومنی الان اخر فصل چند میزارن؟ بچگونه واسه سال بعد بگیرم

برا خودت چی خریدی  مبارکه ب خوشی استفاده کنی

یه کاپشن

ی شال

یه دامن و شومیز 

کفش و کیف و شلوارم نیاز دارم ولی بخاطر محدودیت جایی باز نیس...

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
من اصلا لباس زمستونه ندارم٬ البته لباسای تابستونمم برا ده سال پیشن خداروشکر که رشدم متوقف شده   ...

من رشدم متوقف نشده روز به روز چاق و گنده تر میشم به لطف کرونا و خونه نشینی. اما لباسهای قدیمیم رو هم چنان می پوشم شلوار که میدم بالا اشکم سرازیر میشه همچین می چسبه پاهام میخوام خفه شم