2777
2789
كرونا ٢٨بهمن اعلام شد دقيقا همون روز تو خريد يه باروني خريدم يكي هم نشون كردم با شوهرم برم بخرم كه ك ...

وای یادم میاد چقدر بد بود مخصوصا بوتیک دارا مغازه دارا به عشق شب عید چقدر خرید کرده بودن چقدر چک داده بودن😣خیلی سال بدی بود برای کاسبا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یادم میاد چقدر بد بود مخصوصا بوتیک دارا مغازه دارا به عشق شب عید چقدر خرید کرده بودن چقدر چک داد ...

مانترا جان من باردارم.  مشکل جفت دارم

تو یه تاپیک واسه چند سال پیش دیدم شما هم مشکل داشتی و آمپول و شیاف استفاده میکردی 

میتونم چند تا سوال ازت بپرسم؟ 

البته با اجازه استارتر

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
وای یادم میاد چقدر بد بود مخصوصا بوتیک دارا مغازه دارا به عشق شب عید چقدر خرید کرده بودن چقدر چک داد ...

ما هم چندی پیش داشتیم میرفتیم دکتر تو مرکز شهر این بوتیکها مزونها ماساژها که هر سال مملو جمعیت و مردم در حال خرید بود خلوت و بدون مشتری . آدم دلش میگرفت دلم سوخت برا کاسبا

من 200دادم پارچه چهار خونه دادم مامانم برام پالتو دوخت که بیرون 700گذاشتن حالا نیم متر هم زیاد اوردم

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍