2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ۱۷۰تومن سرهمی پسر کوچیکم ۱۰۰تومن کلاهش ۶۰۰کاپشن پسر بزرگم ۳۶۰پالتو برای خودم ۲۰۰بوت ۱۰۰شال ...

هودی برای خودم ۱۴۰

چندین دست لباس برای بچه ها تقریبا یه تومن

پارسال باردار بودم خرید نکردم هیچی نداشتم امسال

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه نیم بوت برای خودم خریدم . سه تا کاپشن برای بچه هام  . خریدام تکمیل نیس هنوز

هرسال دم عید دو سه تا پالتو میخرم .

و اینطوری همیشه کمدم پره .

امسالم اگه چیزی چشممو نگیره میذارم دم عید که آف میخورن 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

خودم هیچی 

حدود چهارصد واسه بچه ها البته قراره چند دست لباس دیگه هم واسه اشون بخرم 

سیصد وخرده ای هم واسه شوهرم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
من لباس عیدای پارسالم و خرید زمستونه که تو آف بهمن خریدم هنوز اتیکت روشه.  جایی نمیرم که لباس ...

دقیقا منم همینطور دیروز داشتم اتاقم رو مرتب میکردم انگار لباسام برام خیلی غریب بودن تای روسری هام 1ساله وا نشده و کلا با دیدن بعضی ها ذوق میکردم یادم رفته بود که دارم ولی خب اینهمه خونه نشینی چه فایده شمال هستیم همش پر از مسافر. خسته شدیم دیگه به محض برداشتن محدودیت باز میان پر میشن 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
من لباس عیدای پارسالم و خرید زمستونه که تو آف بهمن خریدم هنوز اتیکت روشه.  جایی نمیرم که لباس ...

منم دقیقا همین جور 

باردارم شدم دیگه اندازه م نیست😐

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

امسال با این کرونا همه پولهامون سیو شد چون جایی نمیریم همش خونه ایم  فقط نتی چند دست تو خونه ای که بچه ها احتیاج داشتن خواهرم از یه پیجی براشون سفارش داد اونم حدود ۶۰۰ خورده ای شد