الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من لباس عیدای پارسالم و خرید زمستونه که تو آف بهمن خریدم هنوز اتیکت روشه. جایی نمیرم که لباس ...
دقیقا منم همینطور دیروز داشتم اتاقم رو مرتب میکردم انگار لباسام برام خیلی غریب بودن تای روسری هام 1ساله وا نشده و کلا با دیدن بعضی ها ذوق میکردم یادم رفته بود که دارم ولی خب اینهمه خونه نشینی چه فایده شمال هستیم همش پر از مسافر. خسته شدیم دیگه به محض برداشتن محدودیت باز میان پر میشن
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.
امسال با این کرونا همه پولهامون سیو شد چون جایی نمیریم همش خونه ایم فقط نتی چند دست تو خونه ای که بچه ها احتیاج داشتن خواهرم از یه پیجی براشون سفارش داد اونم حدود ۶۰۰ خورده ای شد