2777
2789
عنوان

من خیلی درونگرا و منزوی ام

887 بازدید | 8 پست

تا الان برام مهم نبود ولی با اینکه دختر خوبیم واقعا تو ازدواجم تاثیر گذاشته هر چقدسعی میکنم خودمو تغییر بدم و بیشتر تو جمع باشم و حرف بزنم و موقعیت های خوب برای خودم پیدا کنم بازم نمیتونم تو هر جمعی که میرم به حرفاشون خندم میگیره مثلا راجبه لباس و کلا چیزای ظاهری و مسخره (البته از نظر من حرف میزنن )که اصلا حرفاشون برام جالب نیس و دلم نمیخاد منم تو جمعشون باشم من دوس دارم با ادمای که طرز تفکرشون مثله منن حرف بزنم اما اطرافم اصلا همچین ادمایی نیستن ...واقعا از کسی بدم نمیاد اطرافیانمو دوس دارم ولی اصلا نمیخام باهاشون همکلام بشم خیلی سعی کردم این اخلاقمو کنار بزارم بعضیا حتی بهم گفتن بنظر افسرده و مریض میای ولی واقعا اینطور نیستم اصلا افسرده نیستم و خیلیم خوشحالم همیشه ولی از نظر بقیه اینطور میام و اونام ازم خوششون نمیاد چطور عوض بشم؟تلاش کردم ولی نشد ..بازم تنهایی خوشحالترم ...چجوری خودمو تغییر بدم؟

با چه تیپ آدمهایی دوست دارین همکلام بشین؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

منم همینم راه حلی داشتی ب منم بگک

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا دوست ندارم حرف بزنم بیشتر دلم میخواد گوش کنم چون اصلا نمیدونم باید چی بگم

حوصله حرف زدنم ندارم ولی شنونده عالی ای هستم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

وایییی چقد منی منم مثل اونا نیستم و از حرفاشون خوشم نمیاد بهم میگن افسرده خیلی باهام جور نیستن و بهم میگن عقده ای من عاشق تنهاییم ولی از اون طرف عاشق صبحت کردنم

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

منم اینجوریم بنظرم بعضی آدما خیلی پوچ بودن. اما سعی کردم از بالا بهشون نگاه نکنم و جوانبی ک اونا علاقه مندن همکلام بشم تا جایی که رو من بودن من تاثیر نگذاره البته.

الان تا حدودی خوب شدم

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱

منم دقیقا عین تو حتی با همکلاسیام  فک فامیل و..نمیتونم جور بشم ازبس چرت پرت میگن ..بعدشم دخترا بدنیا نیومدن شوهر کنن بزان اومدیم هدف رویاهامونو تبدیل به حقیقت کنیم توم دنبال اهدافت باش هرچقدر آدم موفق تری بشی به همون قدر آدم های موفق تری میان خواسگاریت تجربه ثابت کرده..