2777
2789
عنوان

کاردر منزل 🤔🤔🤔

218 بازدید | 9 پست

پیشنهادبدین چه کاری درمنزل انجام بدیم؟

کاری که بشه توخونه انجام دادو درامدشم خوب باشه.🥺

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگر هنوز دنبال کار در منزل میگردین من مدتیه مامانم با یه شرکت پخش لوازم آرایشی و بهداشتی همکاری میکنه و درآمد خوبی داره. البته متغیره درامدش و بستگی به میزان فروشش داره. اما در کل راضیه و از همه مهتر این که مجبور نیست تو این اوضاع کرونا از خونه خارج بشه. اگر دوست داشتین پیام بدین من شماره مامانم رو بدم راجع به نحوه همکاری راهنماییتون کنه. 

گت لایک

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

سلام بچه های کار لازم

اینو بخونین

...این فرد کار درمنزل بسته بدی میده !!! و تبلیغشم اینه پولی نمیگیره 

میگه هرکدوم کارها رو قبول کنی . قبل انجام نصف حقوق برات زده میشه ...

منتها میگه باید ٥٠ نفر اد کنی ...٢٠٠ نفر میزنی به زور رباتش  ٥٠ رو میاره ....بعدش میگه باید بایک حساب و  کاربری دیگه تو گروه بعدیمم ٥٠ اد کنی و دوباره مصیبت اد کردن ...باید چند صد نفر که تلگرام دارن اد بزنی بلکه ٥٠ تکمیل شه

همه ی ادها رو که زدی و رباتش قبول کرد ... میگه بسته ات اومده شهرت !!!

شماره حساب بده ...نصف پول بزنم .....ولی قبلش این متن رو بخون و ویس بده که من از خانم مولایی و گروهش راضی هستم و پولم رو گرفتممممم.

وس رو که دادی در جا از هر دوگروه میندازه بیرون و ویست رو میزاره گروه برا گول زدن بقیه 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

کلاه _ برداری 

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

کلاه - برداری