2777
2789

من خیلی دلم میخواد یه کسب و کاری داشته باشم و دستم توی جیب خودم باشه، استقلال خیلی اعتمادبنفس میده به خانم ها. میشه لطفا اگه ایده دارید بگید، شاید نظرتون بدرد من و خانم های شبیه من خورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک آخر منو بخون درباره شغل خونگیه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

منم چند وقته سر در گریبانم! 🤣همش به این موصوع فکر میکنم

الان برای خودمون فقط میوه خشک درست میکنم هر کی میخوره هی اصرار میکنه برامون درست کن میترسم زیاد درست کنم بمونه رو دستم

سبزی خشک درست میکنم البته فقط برای خواهرم و مادرم.ولی فکر کنم اگر بری تو کارش راحت بشه بفروشی منتها همسر من نمیزاره اینجور کارها رو انجام بدم دایم میگه کمرت درد میگیره غرغرت میمونه واسه من

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

خیاطی شیرینی پزی ارایشگری 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

خیاطی و ارایشگری خیلی پر خرجن خودم چند سال ارایشگر و گریمور بودم خیلی هزینه کردم و همیشه برای صاحب سالن کار کردم و اینجوری فایده ای نداره مگه اینکه جا و مکانش هم از خودت باشه

البته فیبروز و میکرو رو یاد بگیری هم عالیه  برو ارایشگاههای بالاشهرتون اونجا خوب پول میدن