همرو با هم جمع میبندن . خیلی بد صحبت میکنن با ادم حد و حدودشو رعایت نمیکنن هر حرفی از دهنشون در میاد درمورد ادم میگن ،آدمم هی میخواد هیچی نگه طرف جای خواهر و مادر ادمه ، ولی نمیشه ادم قاطی میکنه خوب! بعدم میان میگن نسل شما بیتربیته !😳 ، خیعلی جالبه 😂😂 با اددددب
نمیدونم فک کنم کلا از ما حرصشون میگیره🤷♀️. من ۱۵ سالمه اینو نمیتونن قبول کنن که سطح فکریه من با سطح فکریه ۱۵ سالگیه زمان خودشون خیلییییی فرق میکنه ،براش خیلی سخته که ما مثل خودشون عروسک بازی نمیکنیم . میگم دیگه دارن جمع میبندن حتما شاید ۱۵ ساله های دورو ور خودشونه با ماها مقایسه میکنن😏 یا دارن مارو ما دوران خودشون مقایسه میکنن🤭🤦♀️ غیر از این دوتا مورد نیست 😂😂.
بززززززرگ با تجربه عااالی همهچیییز تموم با فهمم وای اصلا من هر چی گفتم کممممم گفتم 👏🏼👏🏼👏🏼. این همه تاپیک خیانت و سیاست ندارم و .... ماله منه؟! خوب تو که بززززرگی و خیلی اوکی اییی چرا زندگیتو نمیتونی جم کنی؟! .
من بعضی حرفا و بعضی کامنت ها و بعضی کارای بزرگارو در رابطه تو بچه داری، همسر داری و ... میبینم به خدااا شااااااخ در میارم شااااخ !این کارا از یک ادم ۳۰ ۴۰ ساله خیلی بعیییییده ادم باورش نمیشه فک میکنه ی بچه ۸ ساله پشت گوشی نشسته🙄
خودشون هیچییییییی نمیدونن از زندگی بعد میان آدمم نصیحت و راهنمایی هم میکنن😂😂 خیلی خوبن خدا برامون حفظشون کنه🤲🏻😂.
برام مهم نیست که ریپ میکنی و چی میگی ولی حتما باید مینوشتم اینارو حالا تازه من خیلییییییییی چیزارم نگفتم .