2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتی ها انقدر از دهه هشتادی ها متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 311 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مناسب سنشون رفتار نمیکنن

البته ک تعداد کمی

و دهه شصت و هفتاد هم زیاد هست که مناسب سنشون رفتار نمیکنن

یچیز متغیره

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

من خودم هشتادی ام ولی واقعا از بعضی هم نسلام خوشم نمیاد لباس پوشیدن طرز صحبت کردن ولی خب ب نسل ربطی نداره بستگی به تربیت خانواده داره

🍃💖یه صلوات مهمونم کنید ...دوستدار شما پری دریایی    

چون خودشون هنوز بچه هستن ولی ازدواج کردن و بچه هم دارن😐البته خودم هشتادم

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
آخه خیلی رو اعصابن  خیلی🤦‍♀️

از خانوم دکتر تحصیل کرده این حرفا بعیده عزیزم هر دهه ای و هر ادمی میتونه رو اعصاب باشه بعذشم شما اعصابت و کنترل کن😛

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
کی گفته لجن 

تا میری یه تاپیک نظر میدی میگن تو بچه ای ، بابا بخدا من دیدم سی و دوسالشه طرف حرف دهنشو نمیفهمه

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه