2777
2789
عنوان

چرا نینی سایتی ها انقدر از دهه هشتادی ها متنفرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 311 پست

من دهه هشتادیم ولی بندگان خدا کاری ندارن باهامون ک؟😆😂

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

تاپیکت تکراریه 

کسی با دهه ی خاصی مشکلی نداره با کسی از اون دهه که بی ادبی میکنه مشکل دارن 

چه دهه ی ۸۰ ، چه ۷۰ ، چه ۶۰ الی آخر

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون زورشون میاد ما باهاشون هم کلام شیم فکر میکنن از ما بیشتر میدونن و ما دنبال هرچی هستیم الا درس و عقل دز صورتی که پنج انگشت دست یکسان نی بیخیال بدشون بیاد مهم نی😂😂😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

جااااان  هااااا کی از دهه هشتادیا بدش میاد آخه😳😳😦😦😦

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

شاید یکی از دلیلش اینه که فقط شوهر میخان حالا هر چی باشه  فقط نر باشه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین