2777
2789
عنوان

درسته یا غلط؟؟؟

119 بازدید | 21 پست

سلام دوستای گلم ...راهنمایی میخوام .من تو دوران عقدم ...من و شوهرم از دو شهر مختلفیم ...کم همو میبینیم و هر چند ماه یبار من چند روزی میرم خونشون .مامان باباس یکم سنشون بالاس .فوق العاده مهربونن .خیلی احترام میزارن .کاری ب کسی ام ندارن .حتی اون عروسشون ک خیلی بدی میکنه باز از بدیش نمیگن .من هر وقت میرم کمک مامان شوهرم میدم تو اشپزی کمتر تو نظافت بیشتر .از اونایی ام هست ک کاری ک براش میکنی خیلی تشکر میکنه .گاهی دوستان میگن اینجا خوندم ک میگن خونه مادر شوهر ما وظیفه ای ندارم یا اگر کاری کنم وظیفه میشه ...این وسط برام سوال شده ...من بخاطر سنشون و اون همه مهربونی زشت میدونم ک کار نکنم خونشون از طرفی میگم ایا با این همکاری بعدا توقع کسی رو بالا میبرم ؟؟؟؟کار درست کدومه دوستان ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شرایط شمارو دارم البته من ازدواج کردم 

ابدا به حرف نی نی سایتا گوش نمیدم وقتی خودم عقل دارم میبینم مادر شوهرم مهربونه و قدردانه وظیفه من هم نمیدونه کمکش میکنم 

شماهم به نظرم کمک کن خودتو بذار جای مادر شوهرت 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

تعادل داشتع باش دیگ 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اين حرفها رو ول كن كه ميگن عروس وظيفه اي نداره خونه مادرشوهر كار بكنه با اين حرفها دارن ذهنيت عروسها رو خراب ميكنند استارتر  ببين از نظر خودت عروستون مياد خونتون وظيفه داره كمك بكنه يا نه؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

کار تو درسته 

مادر شوهر منم پیر بود خونش میرفتم از جون دل کار میکردم الانم فوت کرده زیر خاک دنیا ارزش نداره خوبیه ک میمونه

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

نه عزیزم نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید

طبق تعریفایی که کردی مادر شوهر ‌و پدر شوهر خوبی داری. پس چه اشکالی داره تو هم خوب باشی و کمکشون کنی؟

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!