2777
2789

پیج بزن عکسشو بزار به دوستات بگو استور ی کنن پیجتو

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما توویه شهر کوچیک که تازه شهر شدیم زندگی میکنیم همشهری ها تا قیمت عروسک روومیبنن میگن گرونه اصلا تفاوت بین کار دست و ماشینی را نمیدونن

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
ما توویه شهر کوچیک که تازه شهر شدیم زندگی میکنیم همشهری ها تا قیمت عروسک روومیبنن میگن گرونه اصلا تف ...

خب یکم ارزونتر بده که ببرن 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خب یکم ارزونتر بده که ببرن 

خب ارزون میدم به نسبت عروسکایی که تو اینستا یا حاهای دیگه  هست ولی بقیه مفت میخان قینت عروسکای پارچه ای بازم ارزونتر

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
خب ارزون میدم به نسبت عروسکایی که تو اینستا یا حاهای دیگه  هست ولی بقیه مفت میخان قینت عروسکای ...

اخه عزیزم قیمت تهران با شهرستان هیچ وقت یکی نمیشه که

چرا چیزای دیگه نمیبافی مثل شال و وکلاه