بعد از تموم شدنش برام ژلوفن نوشتن که ممکنه دردی مثل پریودی داشته باشی مسکن بخور. اما من هیچ دردی نداشتم و کاملا بعد پایین اومدن از تخت همه دردا از بین رفتن. فقط از اونروز تاحالا حس میکنم بدنم گرفتهست و خستهم یه مقدار سردرد ریزم دارم امروز. بدنم واقعا کوفتهست بنظرتون ممکنه بخاطر عکس رنگی باشه؟ البته بگم که واقعا درد کشیدم و اذیت شدم و خیلی طول کشید ممکنه بخاطر اون بدنم گرفته باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اسی و بچه ها برید تو پیج آبجیم دیگه ی نمونه کارش تو پروفایلم هس
تازه راه انداخته پیجشو
لطفا فالو کنیدش تا فالوراش بالا بره
کسب و کار خونگیه کمک کنید رونق بگیره
ممنونم مهربونا
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
اره فکنم فشار میاره باز کنه ولی تا ۲۴ ساعت جذب میشه ها منم چهارشنبه انجام دادم ن درد نه جیزی خدارو ...
برا من لوله هام بسته بود و گفتن باز شد ولی هنوز جواب نهایی رو نگرفتم تمام تنم کوفتهست خداکنه سرماخوردگی و کرونا نباشه. شمام ان شاءالله نتیجه بگیری عزیزدلم
برا من لوله هام بسته بود و گفتن باز شد ولی هنوز جواب نهایی رو نگرفتم تمام تنم کوفتهست خداکنه سرماخو ...
عععع اگه بسته بوده و باز شده احتمالا باردار شی😍
حدودا چهل دقیقه رو تخت بودم من با دستگاه معاینه مشکل دارم وقتایی که معاینه میشم همیشه درد شدید دارم تمام مدت عکس رنگی هم چون مجبور بودم دستگاه معاینه رو تحمل کنم واقعا اذیت شدم و کلی گریه کردم. اما مشکلی با تزریق مایع حاجب و درد رحم و لولههام با اینکه بسته بود نداشتم خیلی درد نکرد. شمام اگه با دستگاه معاینه خیلی درد نمیکشی پس مشکلی پیش نمیاد چون بقیهش چندان درد نداره البته من یه ساعت قبلش یه شیاف مسکن گذاشته بودم خودشونم یه امپول دیازپام برا کاهش استرس بهم زدن