بعد از تموم شدنش برام ژلوفن نوشتن که ممکنه دردی مثل پریودی داشته باشی مسکن بخور. اما من هیچ دردی نداشتم و کاملا بعد پایین اومدن از تخت همه دردا از بین رفتن. فقط از اونروز تاحالا حس میکنم بدنم گرفتهست و خستهم یه مقدار سردرد ریزم دارم امروز. بدنم واقعا کوفتهست بنظرتون ممکنه بخاطر عکس رنگی باشه؟ البته بگم که واقعا درد کشیدم و اذیت شدم و خیلی طول کشید ممکنه بخاطر اون بدنم گرفته باشه؟
جدیی؟منم چند تا نفس کشیدم تموم خدا کنه زایمانم همینقد اسون باشه البت ک خواهرم میگه زایمانم دردش مث ...
منم مشکلی نداشتم تو لوله ها فقط یکم هورمون مردانه ام زیاده دکتر هم انقد دارو های تقویت تخمدان داد بهم باعث شد کیست بیارم منم فقط تا آب کردن کیست ها رفتم دکتر بعدش بیخیال شدم سپردم به خدا اگه خودش هروقت صلاح بدونه بدون دوا دکتر هم میشه
با امید به خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!