بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب گفته فقط فیلمبرداریش یکم زیاد به نظرم اومد باید ببینی چند دقیقه هست
اره خدایی فیلمبرداری هم ز زدم ب همون گروه فیلمبرداری گفت ۵۶۰ تومن فیلم ۱۰ دقیقه با عکس و اینجور چیزا بنظرم میارزه کار فیلمش خوب بود گفتم خیلی از خانوم دکتر فیلم گرفتی گفت اونا تبلیغات خود دکتره واسه خانواده ها یجور دیگس
اره خدایی فیلمبرداری هم ز زدم ب همون گروه فیلمبرداری گفت ۵۶۰ تومن فیلم ۱۰ دقیقه با عکس و اینجور چیزا ...
البته که فیلم خیلی خوبه من چون خودمم فیلم دارم سال ٩٦ فیلم من ٢٠٠ دراومد همون ١٠ دقیقه با ٥ تا عکس چاپ و فایل بقیه عکسا گفتم زیاد چون بقیه قیمتها نسبت به زایمان فرقی نداشت من ٧ دادم با اتاق خصوصی ولی فیلمتون نسبت به من خیلی بالاتر بود البته ارزش داره حتما انجام بده
البته که فیلم خیلی خوبه من چون خودمم فیلم دارم سال ٩٦ فیلم من ٢٠٠ دراومد همون ١٠ دقیقه با ٥ تا عکس چ ...
اتاق خصوصي رو خودشون تزيينم ميكنن يا بايد خودتون بكنين؟ لباس و اينا با خودتون بردين؟آرايش و اينا داشتين؟ بعد زايمان قيافه آدم داغون نيس؟ عكسا خوب ميشن؟
اتاق خصوصي رو خودشون تزيينم ميكنن يا بايد خودتون بكنين؟ لباس و اينا با خودتون بردين؟آرايش و اينا داش ...
تزیین جداس هر بیمارستانیم نداره ارایشم خودت میکنی دیگه لباسم که نمیزارن ببری خودشون میدن عزیزم رویایی هستیا اون کلیپ و دیدی تو بیمارستان گاندی بالای ۱۵ میلیون قیمتشه که لباس و تزیین و اینارو داره