2777
2789
عنوان

بی مسوولیتی خانواده شوهر توی خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 83 پست
چشمت به دست هیچکس نباشه تو زندگی اینو برای خودت پررنگ کن

بحث بی مسوولیتیه اوناس وگرنه من نیازی به کمک بقیه ندارم ولی اونا هم در قبال نوه شون باید مسوولیت پذیر باشن

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
خانواده دختر و پسر مسئولیتی ندارن که سیسمونی بدن . بچه رو شما برا خودت میاری پس باید خودتو شوهرت سیس ...

😐😐😐چ جوری شما میتونین بگین خانواده ها کمک نکنن؟؟؟

من الان خودم اگه دارم بچه ایی میارم باید با این مسولیت بیارم ک فردا ک بزرگ شد اگه کمک خواست کمکش کنم

خانواده شوهرم هی جمع کن جمع کن سر ی ریال دو ریال خودشونو میکشتن الانم هی دارن تاوانشو میبینن

اگه کسی داره و نمیده اصلا خوب نیس جمع کردن مال اصلا خوب نیس ادم ک مالشو با خودش تو قبر ک نمیبره همه هم ی روز میمیرن

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط اینجاش که توقع دارن خونواده ی دختر سیسمونی کامل بگیرن  خواهر شوهرم میگفت تا فرصته تخت و ...

خیلی فرهنگمون مزخرفه حالا قبلا باز اوکی بود ولی توی این گرونی باییید اونا هم یکم به روی خودشون بیارن 

اشتباه یا نه یه رسم شده ک سیسمونی با خانواده دختره 

کاش سیسمونی تنها بود آش عارمه داری و دادن طلا دوای گرم بعداز زایمان ک باید ب کل خانواده شوهرداد

همه اینها خیلی سخت شده

من خودم مامانم سیسمونی کامل داد یه گردنبند برام گرفت و آش پخت و شام کل خانواده شوهرم و دعوت کرد وموقع زایمان دوا پخت ب همه داد

اما موقع کادو هرکسی ۵۰میداد و خواهرشوهرام ک بهتر بودن ۵۰۰دادن ک اونم دادن ب داداششون حتی ۱۰۰۰تومن از کادو ن ب من رسید نه بچم شوهرمم ک هیچی برام نگرفت😥😥😥😥

دقیقا چ میشه کرد وقتی خودشونو میزنن ب ی راه دیگ بعد جالبه راه ب راهم میگفت فلان چیزم بخر واسه سیسم ...

ولشون کن اگه دارن و نمیدن تاوانشو میدن

اگه ندارن و نمیتونن بدن توام ب خوبی خودت ببخششون

اخه واقعا چراااا پس چرا اینقدر مادر پدر دختر ذوق دارن 

مادرو پدر دختر واقعا ذوق دارن

بعضی پدرو مادر پسرام ذوق دارن ما شانس نداریم خواهر.

من بچه نمی اوردم انقدر حررررف بهم زدن ک نگو حالا آوردم فقط حرف دارن فلان کن اینجوری کن اینو بپوشون بعد ۱۰ دقیقه نگه نمیدارن ک آدم بتونه بره دستشویی.

واقعا متاسفم برا منن همین بودن هی میگفتن کی بچه میارین حالا که باردارم دریغ از کمترین ذوق و توجه تاز ...

ولشون کن بیخیال....

خیلی فرهنگمون مزخرفه حالا قبلا باز اوکی بود ولی توی این گرونی باییید اونا هم یکم به روی خودشون بیارن ...

عزیزم حالا کار ندارم درست یا غلط ک قطعا غلطه ولی رسم اینطوری جا افتاده ک سیسمونی پای خانواده دختره ..

دور و بر ما ک اینطوری بوده 

من دیدم دخترا همه یا مادرشون خریده یا خودشون با شوهرشون خریدن خانواده پسر دخالتی نداشتن ..

اونا هم حتما در جریان نیستن توقع داری ...

بهتره بیخیال این قضیه شی 

فقط سیسمونی و در حد نیازت بخر همین بریز بپاش نکن ک ب خانوادتم فشار نیاد

مادرو پدر دختر واقعا ذوق دارن بعضی پدرو مادر پسرام ذوق دارن ما شانس نداریم خواهر. من بچه نمی اوردم ...

کلا همیشه همه چی وظیفه خانواده دختره بابا شماها فقط بلد بودین پسر پس بندازین افتخار کنید 😆

خیلی فرهنگمون مزخرفه حالا قبلا باز اوکی بود ولی توی این گرونی باییید اونا هم یکم به روی خودشون بیارن ...

اره بخدا 

من یه بار گفتم که رسم بیخودیه داشتن جر میخوردن واسه سیسمونی خواهرش 

گفت داری راه باز میکنی برا خودت گفتم نه کلی گفتم من میخرن برام خوبشم میخرن شما رو دیدم به ذهنم رسید😂🤭

🕊
بحث احساس مسولیته نه اینکه پولشو اونا بدن در ضمن شما اگه مجردی یا بچه نداری نیا تو تاپیک 

یعنی اصلا نمی دونم چی ب بعضی ها میدن ک میان توی تایک های بقیه و طرف رو تخریب میکنن

فکر کنم ی جور سادیسمه حس رضایت و خوشحالی بهشون دست میده اصلا اگه کسی نطرشم مخالفه با احترام و منطق بایستی صحبت کنه

بحث احساس مسولیته نه اینکه پولشو اونا بدن در ضمن شما اگه مجردی یا بچه نداری نیا تو تاپیک 

احساس مسئولیته چی! این تصمیم تو و شوهرت بوده! اونا اگر دلشون بخواد میتونن کمک کنن.ولی اگرم نکنن هیچ منتی روشون نیست.این رسمای ایرانی فقط بدرد خورد کردن اعصاب میخوره و هیچ عقلی پشتش نیست

عزیزم حالا کار ندارم درست یا غلط ک قطعا غلطه ولی رسم اینطوری جا افتاده ک سیسمونی پای خانواده دختره . ...

من پدرم وضعش خوبه همینم پر روشون کرده حالا سیسمونی اگر هم وظیفه خانواده دختر باشه که نیست اونا هم بلاخره یه تعارفی یه احساس مسولیتی چیزی بابا کلا دو تا بچه بیشتر ندارن اینهمه هم نوه نوه میکنن پس چی ؟