2777
2789
عنوان

آپارتمانمو بدم رهن کامل پولشو بدم ب پدرشوهر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 85 پست
بده ولی دوبرابر سفته بگیر که بتونی یه برابرشو حداقل زنده کنی اگه ندادن

اخه بعدش چ جوری میخاد اگ پول ندادن پدرشوهرشو بندازه زندان 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
پدرشوهرم همیشه خدا میگه ندارم بعد میبینی داره الانم میگه ندارم بعد یهویی میبینی ک داره

عه اینقدر بدم میاد ازین نوع پدر و مادرا که به هر بهانه ای میخوان از بچه هاشون بکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دهقان فداکار نشو، مخصوصا آدم بد حساب که اخرش به کینه کدورت می رسه،مثلا پولت ندن ،چک شون برگشت ...

واقعا دیوانه شدم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
کار شراکتی بوده شوهر من مدیر عامل بوده 😑😑😑😑 یعنی کار خانوادگی بوده  دادگاه سند رو گرفته و ...

خوب بیخیال بشین سر جات نمیخواد دایه عزیزتر از مادر بشی 

من یه بار پول دادم پدرشوهرم ازش چک گرفتم بهش هم گفتم سر ماه حتما پولمو میخوام جون لازم دارم فکر کن اینقدر خودخوری کردم که اگر نداد اکر دیر داد و نگو بابام امد چک رو ازم گرفت پولمو داد گفت خودم باهاش حساب میکنم 

خواب نداشتم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

اولا كه خودشون درخواستي نكردن ،بعدا ميان ميگن خودت دادي ميخواستي ندي 

دوم اينكه ميخواي سود هم بگيري ،اينكه هيچ لطفي محسوب نميشه و بدتر ميگن ازمون سوء استفاده كرد 

اينكارو نكن خود منم خيلي رابين هود بازي در ميارم و كسي هم ازم نميخاد ولي دلم ميسوزه و خودمو تا مدتها بدبخت ميكنم 

حدود سال٨٣ كه ١٤م خيلييييي بود دادم به يه زن و شوهر كه جايي رو بگيرن و كار كنن ولي سريكسال اجاره رو هم نداده بودن و صاحب ملك همون پول رهن رو جاي اجاره ها برداشته بود 

منم سالها هم خودم عذاب كشيدم هم فشار آوردم پولم رو بديد ،از جنس هايي كه داشتن بهم دادن كه ٤ تومن هم نشد 

دوباره سال ٩٠ ديدم يه بنده خدايي مشكل مالي بهم زده رابين هود شدم  گفتم من ٥٠ تومن تو بانك دارم ميدم شما همون سود بانك رو بديد من 

شما پول و سود رو ديدي ،منم ديدم 

ديگه پارسال از سر استيصال وكيل گرفتم ازشون شكايت كردم ،پولي كه سال ٩٠ ميشد باهاش هزار تا كار كرد ٢٥تومن دستم رو گرفت كه خرج الكي شد و رفت 

تازه بهم گفتن ما كه نخواستيم ازت خودت دادي پولت افتاده بود يه گوشه ،الانم رفتيم  نزول كرديم !!!پولت رو داديم ايشالا تو قيامت جوب اين گناه ما رو تو بدي 

الان باز كمي بهتر شدم ولي شما هم نميخواد رابين هود بازي در بياري

خودشون يه فكري ميكنن 

خوب بیخیال بشین سر جات نمیخواد دایه عزیزتر از مادر بشی  من یه بار پول دادم پدرشوهرم ازش چک گرف ...

خدا خیر بابات بده

بابای من خودش خیلی وضعش توپه باهاش صحبت کردم گفت تو خودتو بکش کنار مسایل بین خودشونه

خدا خیر بابات بده بابای من خودش خیلی وضعش توپه باهاش صحبت کردم گفت تو خودتو بکش کنار مسایل بین خودش ...

خوب درست گفت کاری نداشته باش 

پدرشوهرم پسرعموی بابام هست ادمی نیست که نده پول رو ولی من میگفتم نکنه جاریم دوباره زیر گوشش بخونه پول من بره هوا وقتی هم فهمیدن چک گرفتم عموم ناراحت شد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اولا كه خودشون درخواستي نكردن ،بعدا ميان ميگن خودت دادي ميخواستي ندي  دوم اينكه ميخواي سود هم ...

عزیزممم

واقعا ادم های دلسوز و ساده مثل من و شما خیلی ضرر میکنن اخر.

یادمه با ۵۰ میلیون پول اون موقعه ماشین ال ۹۰ ک خانواده من خریدن ۱۵ میلیون بود چ برسه ب پنجاه ماشین لکسوز صد و چهل پنجاه بود....

چقدرم ادم ها ناسپاسن

خوب درست گفت کاری نداشته باش  پدرشوهرم پسرعموی بابام هست ادمی نیست که نده پول رو ولی من میگفتم ...

شما شیرازی؟

عزیزممم واقعا ادم های دلسوز و ساده مثل من و شما خیلی ضرر میکنن اخر. یادمه با ۵۰ میلیون پول اون موق ...

الانم باهامون قهر كردن و نفرينم ميكنن 

اصلا دلت براي كسي نسوزه مگه اينكه خودشون ازت بخوان و خيلي خواهش و التماس كنند 

شما شیرازی؟

اره