2777
2789

یه مشکل مالی بهم زدن دلم سوخته براشون با اینکه خودشون ممکنه بتونن جورش کنن و آدم های درستی نیستن تازه ممکنه پول بهشون بدم بعد ب جای تشکر ی منتیم بذارن ولی چون پای شوهرمم وسطه زده ب سرم....

میگم بهشون بدم ماهی اندازه پولی ک تو بانکه بهم بدن سودشو بعدم چک یگ ساله ازشون بگیرم ک بهم بدن...با اینکه ادم های خوش حسابی اصلا نیستن.....

زده ب سرم بیایین چند تا چی بهم بگین ک نرم اینکارو کنم لطفا....

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه خر کلتو کنده😡

ببخش رک گفتم 

صبر کن شاید جور کردن خودشون

برا من شده زرووو😂

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

ب نظرم بشین سرجات وگرنه بعدا مشکلی پیش بیاد فقط باید خودتو سرزنش کنی 

مخصوصا قصد گرعتن سودم ک داری دقیقا ضرب المثل تو این میشه ک اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خودت میگی خوش حساب نیستن پس چطور میخای اعتماد کنی حالا خوبه اصلا ازت درخاستی نکردن،فردا پسفردا هم میگن مگه ما گفتیم پول بده خودت اومدی دادی

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
ب نظرم بشین سرجات وگرنه بعدا مشکلی پیش بیاد فقط باید خودتو سرزنش کنی  مخصوصا قصد گرعتن سودم ک ...

اخه پول نیاز دارم و اینکه اگه پول رهن رو بذارم تو بانک ی سودی بهم حتما داده میشه خواستگ هم کاراون ها جور بشه هم خودم ولی به قول شما اگه بگم سود بد برداشت میکنن

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
اخه پول نیاز دارم و اینکه اگه پول رهن رو بذارم تو بانک ی سودی بهم حتما داده میشه خواستگ هم کاراون ها ...

بله علاوه بر اینکه پولتو نمیدن یا سروقت نمیدن انگ ربا خوری هم میچسبونن،نکن خواهرم نکن

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه