2777
2789

زده بازه ۲۲آذر الی ۲۵آذر...تاالانم خبری از بستم نشده بنظرتون فردا میرسه دستم؟؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

پست تهران از ساعت چندتا چند کارمیکنه؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه روزو دقیق انتخاب میکنم سر وقتم به دستم میرسه...اغلبم پیام میدن قبلش ...فقط ساعتشو میگه از بین این ساعت تا این ساعت

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

روزشو انتخاب میکنی

نمیشه که بازه چند روزه باشه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
زنگ بزن پشتیبانی . دیجی کالا یه تاریخ خاص مشخص می کنه . نه یه بازه زمانی

زدم گف تا ۲۴دستت میرسه ولی خبری نشد...البته تو دیجی کالا نوشته برام تحویل ب پست

روزشو انتخاب میکنی نمیشه که بازه چند روزه باشه

ن همون بازه زده ب پستم زنگ زدم گف بسته شما در منطقه ۱۵میباشد من خودم منطقه ۲۰هستم

بله روز و ساعت . مثلا یکشنبه ۲ تا ۵

اخه برامن نزده