2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی فقط بیان

145 بازدید | 20 پست

چرا بعضی دختران خانواده های مذهبی برعکس خانواده به سمت دیگه ای میروند ...

دختر برادر شوهرم باید اینکه مادرش مذهبی سفت و سختی هست دیروز تو مهمونی کلا روسری اش می افتاد عین خیالش نبود ...مادرش هم که همیشه به مردم تذکر میداد اصلا حرف نمیزد!!!

یعنی تو شوکم عکس های بیحجابش رو اینستا گفته بعد مادرش کمی روسری یکی میرفت عقب مربی میشد و تذکر میداد از این همه تناقض شوکه شدم 😐😐😐

❤❤❤

من خونوادم اصلا مذهبی نیستن و هیچکس حجاب نداره اما خودم معتقدم و رعایت می‌کنم

ارتباطات معنوی و ارتباط با خداوند سفر شخصی هر انسانه که منحصر به فرده

اما اینو موافقم که این والدینی امر به معروف کن سر بچه‌ی خودشون گاهی خیلی فاز روشنفکری برمیدارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. بستگی داره علت چی باشه و اینجا فکر نمیکنم جواب بگیرید. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بنظرم چون خيلي تو فشار بوده الان از اون ور بوم افتاده. 

من دخترخاله هام اينا چنتاشون اينحورين. 

البته خالمم كلي بهشون تذكر داده ولي خب عين خيالشون نيست. 

زمان مجرديشون خيلي بهشون سخت گرفته بود واسه همين الان ازاد شدن. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چون هرچی بچه رومحدودکنی بدترمیشه. عمه من همیشه دختراشون بخاطر نماز خوندن کتک میزد الان دوتاشون نماز نمیخونن. بابام هیچوقت بمانگفت نماز بخون ولی مانمازخون شدیم

بنظرم چون خيلي تو فشار بوده الان از اون ور بوم افتاده. من دخترخاله هام اينا چنتاشون اينحورين. البته ...

مجرده...هنوز دانشجو هست 

مادره جوری بود که سال اولی من ازدواج کردم عید با اربعین یکی بود بخاطر تبریک عید با من برخورد بدی داشت که خجالت نمیکشی اربعینه و عید و تبریک میگی😐

❤❤❤
چون هرچی بچه رومحدودکنی بدترمیشه. عمه من همیشه دختراشون بخاطر نماز خوندن کتک میزد الان دوتاشون نماز ...

محدودیت که باید باشه

اصلا دین یعنی چهارچوب و حد و حدود

اما بستگی داره که چطور اون حد و حدود ایجاد بشه

تو خونه ما اتفاقا والدینم از اول گفتند

چه نماز چه روزه چه حجاب و... اما از روش درستش، با تبیین و مهربانی 

که هم واجب بودنش جا بیوفته هم با آگاهی اعتقادی گفته بشه 

الحمدلله

البته کتک زدن و اینها مسائلی بود که اتفاقا اسلام باهاش مقابله کرده همیشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مجرده...هنوز دانشجو هست مادره جوری بود که سال اولی من ازدواج کردم عید با اربعین یکی بود بخاطر تبریک ...

خب همين ديگه. شورشو دراورده و بچه زده شده. 

بايد ميونه رو ميبود مامانه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چون هرچی بچه رومحدودکنی بدترمیشه. عمه من همیشه دختراشون بخاطر نماز خوندن کتک میزد الان دوتاشون نماز ...

چه بد...

خواهرم میگفت پسر هام رو برا نماز صبح هر چی صدا میکردم بیدار نمیشدن من بوسه باران میکردم صورتشون رو چون نوجوان بودند خجالت میکشیدن. و بلند میشدند

❤❤❤
افرين. خيلي قشنگ توضيح داديد

🌷🌷

من که ندیدم 

اطراف من همه مذهبی هستن و هم خودشون و هم بچه هاشون مقید هستن . اگر برعکس باشه یعنی اون پدر و مادر نقش بازی کردن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱