2777
2789
عنوان

وطن پرستی

1597 بازدید | 50 پست

تو زندگی نامه انیشتین چیزی که راجب طرز فکرش خیلی برام جالبه مخالفت شدیدش با ناسیونالیسیم و وطن پرستیه ! ! 

به نظر اون وفاداری ملی محدود کنندست و افراد رو به جای جهانی فکر کردن محدود به خواسته های دولت ملی میکنه 

و اینکه تعصب ملی و ناسیونالیسم متهم‌ ردیف اول جنگ و کشتار هایی که تو دنیا اتفاق افتاده

ما تو یک جامعه به شدت ناسیونالیست زندگی میکنیم و غیرت نسبت به خاک وطن جزوی از فرهنگ ماست

من هم عضوی از همین جامعه ام با این ارزش ها بزرگ شدم !

اول نسبت به این موضوع و نظر انیشتین خیلی جبهه گرفتم به هر حال داشت مهم ترین بخش هویت من رو زیر سوال میبرد !

ولی دلایلش اونقدر قانع کننده بود که واقعا جای دفاعی برای من و عقیده ای که داشتم نموند

نظر شما راجب رویای دنیای بی مرز انیشتین چیه ؟

چقدر از تعصبات ملی کشور ها حمایت میکنید؟

دوستانی که تگ میکنم رو از لیست ادمهایی که لطف داشتن نظراتمو لایک میکردن گلچین کردم

خوشحال میشم نظر بزارین😉💚💛

@آدمک__چوبی   

@fatikhanoomi7575   

@Mahsa106  

@اییلشاه_چهارم  

@ناخدا_هیچنز  

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

« نقل قول از انیشتین »

قسمت هایی از کتاب و نظراتش رو میزارم 

به داخل گیومه ها دقت کنید !

اسم کتاب :

اندیشه و شیوه زندگی انیشتین

به نویسندگی : دنیل اسمیت

کتاب رو معرفی کردم که یجورایی سند صحبت هایی که ازش نقل میکنم باشه 

میریم که دلایل انیشتین برای مخالفتش با ملی گرایی رو بشنویم 

مسلح بشین که یه ایرادی توش پیدا کنیم :) 

اینکه به بعد از معادل انگلیسی ملی گرایی و وطن پرستی استفاده میکنم برای کلاس گذاشتن نیست به نظرم ممکنه کلمه فارسیش باعث سوء تفاهم و دعوا بشه !

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

وطن دوستی

پرستیدن کلا کلمه ایه بابار منفی 

غیر ازخدا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روی چیزی که خودم انتخابش نکرده باشم و یه جورایی برام اجبار باشه هیچ تعصبی ندارم،ادم روی چیز هایی که دوست داره و خودش انتخاب کرده متعصبه

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!

وطن یک تیکه خاک بی ارزشه که بالادستی ها برای انواع استفاده ها از ما اونو مقدس جلوه میدن 

وگرنه ما نقشی در انتخاب اون نداشتیم

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

چرا ادم باید برای یک ملت قدرنشناس زحمت بکشه؟؟اونم اینو فهمیده ک اینجور گفته

الا شهدای ما جونشونو گذاشتن کف دستشون ک الا ما لنگ ی مرغ و گوشت باشیم

بی عفتی و بی ناموسی بیداد میکنه.واقعا ارزش ندارن

ندانم گرا....
وطن دوستی پرستیدن کلا کلمه ایه بابار منفی  غیر ازخدا

کلی گفتم ولی چشم

« اگر ما مجبور نبودیم در میان افراد متعصب ، کوته فکر و خشن زندگی کنیم من اولین نفر بودم که ناسیونالیسم را به نفع انسانیت جهانی باطل اعلام میکردم »

این جملات انیشتین قشنگ وصف خاورمیانه است !:

اگه مرز بین کشور های خاورمیانه و کشور های اروپایی رو مقایسه کنیم حرفشو کاملا درک میکنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1351978/عکسهایی-از-خط-مرزی-کشور-ها

وطن یک تیکه خاک بی ارزشه که بالادستی ها برای انواع استفاده ها از ما اونو مقدس جلوه میدن  وگرنه ...

یاد اون داستان افتادم که سربازه میره جنگ توجنگ میگن وجب وجب این خاک مال ماست باید ازخاک وناموسمون دفاع کنیم

ازجنگ میاد پدرش فوت میشه میره که دفنش کنن میگن انقدر پول قبره میگه چطور دفاع کردنی مال ما بود اما حتی واسه جسدمونم باید پول بدیم؟!

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

«دولت برای فرد به وجود امده نه فرد برای دولت ...

مهم ترین مأموریت دولت حفاظت از افراد است و این که شرایطی را برای ان ها فراهم‌ کند تا شخصیتی خلاق را در خود پرورش دهند . 

دولت باید خدمتگزار ما باشد ، ما نباید برده دولت باشیم »

اینجا دقیقا به فلسفله شکل گیری حکومت ها اشاره میکنه که برای خدمتگزاری به مردم تشکیل شدن!

پس اگه حکومتی هدفش غیر از رفاه مردمش باشه ! ؟

ناسیونالیسم امروز حاضره از زندگی مردم برای حفظ خودش استفاده کنه و برای اون حفظ اصول خودش از خواسته مردم مهم تر میدونه

ولی در حقیقت این مردم هستن که باید تعیین کننده باشن !

کلی گفتم ولی چشم

منظور منم کلی بود نه به شما

خیلی از این مشکلات از پرستیدن میاد 

به جای نژاد پرستی بگیم نژاد دوستی ببینیم که مسایل بهتر میشه