2777
2789

خالم بیمارستانه دوقلوهاش خونه ما هستن . بیش فعال و اوتیستیک هستن . نه ده سالشونه اما مثل بچه ۴_۵ ساله رفتار میکنن . 

امروز از بیرون اومدیم خونه ؛ مامانم رفت یکیشون رو حموم ببره  (خودشو خیلی کثیف کرده بود ) منم رفتم لباس هاشو اتو کنم چون خشک نشده بود .اون یکی قل (شایان ) هم داشت با گوشی بازی می‌کرد 

یهو مامانم دراومد بیرون گفت شایان کو ؟ هرچی گشتیم نبود  

مامانم با لباس راحتی و نامناسب رفت پیلوت و کوچه رو گشت . من رفتم پشت بوم و تراس و ... رو گشتم . زنگ زدیم شوهرخالم و بابام که سریع بیان . برگشتیم خونه دیدیم رفته توی کمد دیواری پشت لباس های بابام پنهان شده . 

از تاریکی میترسه ولی نزدیک نیم ساعت پنهان شده بود و صدا ازش درنمیومد . 

خلاصه الان رنگ بابام زرده ! مامانمم قلب درد داره.  منم پنیک شدمممممم چندبار و خوب شدم و بچه نشسته راز بقا میبینه و کیک و شیر میخوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش تو اتاق بزنش😂😂

اوتیسم داره میفهمی؟بچه اوتیسم دیدی تاحالا؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الهییی

ببین اینا هنوز بچه هستن ما هم بچه بودیم اینجوری بقیه رو اذیت میکردیم

مخصوصا پسر بچه هستن عزیزم

بنظرم نباید مسئولیت بچه ی دیگران رو به عهده بگیریم

چون خدای نکرده هر اتفاقی بیفته شما مسئول هستی

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

واقعا مادر خدای رو زمینه

فک کن چندساعت نتونستین از پس بچه بر بیاین بعد مادرش دائم باهاشونه

خدا زود مادرشون و خوب کنه بتونه کناره بچه هاش باشه

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)