2777
2789
عنوان

همه ی نشونه ها میگن شوهرم

598 بازدید | 17 پست

داره خیانت میکنه ولی دلم میگه نه..

مدام به خودش میرسه برخلاف قبل .. بی توجهی..ایراد گرفتن... رفیق بازی..

دلم میگه داره باهام لج میکنه..چرا؟ چون فکر میکنه من عمداً به کار خونه نمیرسم یا خسته گیم بخاطر نارضایتی از زندگیه..من دوقلو شش ساله دارم که همه کارهاشون با منه وقتی بهش میگم یه گوشه از کار رو بگیر حداقل حداقل یه پارک ببر میگه نه تو تنبلی میکنی ، خونه رو مرتب میکنم به یه ساعت نرسیده دوباره همونه..اصلا خودش یه کاری میکنه یه چایی میخوره لیوانش همونجا میمونه..خلاصه میگه مسئولیت پذیر نیستی..

حالا جدیداً یه تومن به ما میده ده تومن برا خودش خرج میکنه.. سابقه خوبی هم نداره..به قول خودش تو مجردی با نصف دخترهای محله بوده..

میام خودم رو به بی خیالی بزنم دوباره بعد یمدت فکرم مشغول میشه..این چه زندگیه..آدم با یکی باشه امن باشه همینجوری زندگی سخت هست والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بفهمی جدا میشی؟؟اگه نه که بشین زندگگیت بکن ن کنجکاو شو ن چک کن

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

گلم بد به دلت راه نده.چون اگه چیزی هم توگوشیش پیداکنی اعصاب و روح و روان خودتوبهم میزنی.دیگه نه حوصله خودتو داری نه بچه هارو.کلا زندگی دورازجون میشه کوفتت.اخر سرهم میگی طلاق میخوام وزندگی خودتو بچه هات نابودمیشن. پس با شک زندگی نکن

ببخشید اینو میگم اما چرا فقط باید خیانت یه مرد فقط زجرآورباشه،بی توجهیش،نادیده گرفتن،بی مسئولیتی،خودخواه بودن همه ی اینا دقیقا به همون اندازه ی خیانت میتونه زجرآور باشه و یک زن رو به مرز جنون برسونه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

اگر بفهمم تصمیم درست رو میگیرم..اینجوری دو دل بودن که بدتره

فکر میکنی بعدش دیگه زندگی مثل قبل نمیشه اگه تو خودت ادم قویی میبینی که حقیقتو‌فهمیدی میتونی جدا بشی و از بوه هات بگذری کنجکاو شو‌وگرنه بی تفاوت رد شو 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

گلم بد به دلت راه نده.چون اگه چیزی هم توگوشیش پیداکنی اعصاب و روح و روان خودتوبهم میزنی.دیگه نه حوصل ...

چی بگم😕

روح روانم همینجوری داره داغون میشه..

حالا نمیدونما ولی شاید اونم راجع به من همین فکر رو بکنه چند بار گفته پرسیده که با کسی هستی و..ولی من خانه دار اون تو جامعه با هزار نفر برخورد داره..

از طرفی از این میسوزم موقع ازدواج اون شاغل بود و دیپلم من تازه فارغ التحصیل شده بودم و دنبال کار..انقدر بعد ازدواج بخاطر اخلاق های بدش افسردگی گرفتم انقدر اعتماد بنفس ام رو عمدا آورد پایین که نشد یه کار پیدا کنم..بعدش هم بچه داری اون دانشگاهش رو رفت حتی برا ارشد هم میخواست شرکت کنه ..گفتم منو نذاشتی برم خودتم نمیری!! خلاصه حس میکنم از زندگی عقب افتادم..کلاس زبانم رو ول کردم دوستام رو همینطور..

اگر بفهمم تصمیم درست رو میگیرم..اینجوری دو دل بودن که بدتره

مثل منی. منم تردید دارم. همش میگم خداجون معلوم بشه اگه هست تا منم بفهمم. از اینکه بازیچه کسی بشم بدم میاد

آروم باش عزیزم درسته خسته ای ولی انقدر خودتو عذاب نده 

شماهم به فکر خودت باش به خودت برس و برای خودت هدف تعیین کن حداقل یکروز در هفته بچهارو بزار پیش کسی آرامش داشته باشی

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
چی بگم😕روح روانم همینجوری داره داغون میشه..حالا نمیدونما ولی شاید اونم راجع به من همین فکر رو بکنه ...

میدونم عزیزم.درکت میکنم.گاهی اوقات ازدواج مانع میشه برای همه چی.بچه هم که میاد دیگه بدتر.منم ازدواج که کردم دیگه نه دوستی دیدم نه بیرون باهاشون رفتم.بازندگی وبچه مشغول شدم.به همسرت بگومگه بهم اعتماد نداری که میگی باکسی هستی یانه.بگو با این حرفات مشکل واختلاف و دلخوری تو زندگیمون فقط درست میشه.بگو تومراقب خودت باش که پات نلغزه...

فکر میکنی بعدش دیگه زندگی مثل قبل نمیشه اگه تو خودت ادم قویی میبینی که حقیقتو‌فهمیدی میتونی جدا بشی ...

چی میگین شما ها یه مدته یه عده ریختن تو تاپیک ها همش همینو میگن به زنا که مردا هر بلایی سرتون آوردن سرتون عین کبک بکنید زیر برف جیکتون هم در نیاد 

اسی تا میتونی ازش پول بکن که کمکی بیاری کارای خونه رو بکنه یا ازش پول بگیر بچه ها رو ببر مهد که بتونی به خودت برسی تو هم انقد به خودت برس که حسادتش تحریک کنی بگو بخند کن ولی مثل قبل بهش توجه نکن این آدما با بی توجهی احساس ترس میکنن وگرنه هر چی بهش بها بدی فک میکنه چه نوبریه

هی مینویسم و پاک میکنم 

فقط میتونم بگم بی خبری خوش خبری، درسته الان تو شک و هول و ولایی ولی بفهمی بعدش خیلییی بدتره، رسما حس میکنی تو جهنمی، خودم تجربش کردم

اگر نمیتونی یا نمیخای جدا بشی اصلا دنبالش نباش که بفهمی

مثل منی. منم تردید دارم. همش میگم خداجون معلوم بشه اگه هست تا منم بفهمم. از اینکه بازیچه کسی بشم بدم ...

من دقیقا تز بازیچه شدن بدم میاد اتفاقا اگر بفهمم یکی همیشه باهام تمام زورم رو بذای پیشرفت اون زندگی میکنم..تا همینجا هم به خیلی جاها رسوندمش قطعا خودش هم تلاش کرده..ولی مطمئنم نبودم به هیچکدوم از این چیزهایی که داره نمیرسید الانم میتونم ولی دودلم برا همین همراهیش نمیکنم