هودی_زرد مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1284 عنوان کسی میدونه چرا اینجوری شد؟ 51 بازدید | 6 پست من سریال دانلود کردم قبل از دانلود نگاه کردم زیرنویس داشت ولی بعد اینکه فیلمو دان کردم زیرنویسش برام نیاور🤦🏻دوبار دان کردم ولی نشد کسی میدونه چرا؟ عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃 1399/09/23 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikola_tesla عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 152 زیرنویس رو جدا دانلود کن بعد بزار رو سریال ما همیشه یا جای درست بودیم در زمان غلط یا جای غلط بودیم در زمان درست و همیشه، همینگونه همدیگر را از دست داده ایم . . .
هودی_زرد مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1284 زیرنویس رو جدا دانلود کن بعد بزار رو سریال چجوری؟😐 عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
fatigoli99 عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 774 باید فیلم رو که پخش میکنی سه نقطه گوشه رو بزنی بعد رو زیر نویسی که دانلود کردی کلیک کنی دقیق مرحله به مرحلشو حفظ نیستم ولی بزنی میفهمی
هودی_زرد مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1284 از فایلهای شخصیت ببین ببین زیرنویسو میاره! ن نگاه کردم بازم نداشت عاشق را برعکس کنی...میشود قشاع...! دهخدا را میشناسی؟! لغت نامه اش را باز کردم... معنی قشاع:دردی ک درمان ندارد...!🙃
nikola_tesla عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 152 چجوری؟😐 اگه با کامپیوتر می بینی که درگ اند دراپ میکنی زیرنویس رو اگرم نه توی منو پلیرت باید بگردی و زیرنویس رو بهش اضافه کنی ما همیشه یا جای درست بودیم در زمان غلط یا جای غلط بودیم در زمان درست و همیشه، همینگونه همدیگر را از دست داده ایم . . .